Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Hoeveel verspil ik eigenlijk? Doe in Regio Foodvalley mee aan de 0-meting

12/10/2020  | Online


Voordat u inzet op het verminderen van reststromen, wilt u eerst weten hoe groot de verspilling eigenlijk is. In Regio Foodvalley kunnen ketenpartijen een zelfmonitoring van de WUR uitvoeren in hun eigen organisatie. Deze 0-meting is onderdeel van de Werkplaats Voedselverspilling. We helpen u uw stromen in kaart te brengen en vervolgens iets met deze stromen te gaan doen. De monitoring levert onder meer een rapport met conclusies en aanbevelingen. In de bijeenkomst van de Werkplaats Voedselverspilling op 12 oktober vertellen we u meer over deze 0-meting en hoe u deze in uw organisatie kunt inzetten.

Met onder meer:

  • Voedselverspilling tegengaan, waarom en hoe?
  • Martijntje Vollebregt, WUR en Stichting Samen Tegen Voedselverspilling over kerncijfers, voorbeelden van aanpakken, wat levert het op?
  • Terugdringen verspilling in bedrijfsrestaurants gemeenten: 2-gesprek met Roos Hollenberg van gemeente Wageningen en Marieke van Goor van gemeente Ede 
  • Minder verspilling in bedrijfsleven
  • Werkwijze 0-meting: hoe werkt de zelfmonitoring, wat levert het op, hoe doet u mee?
  • Vragen en gesprek 

Voor wie?

  • Ketenpartijen in Regio Foodvalley, denk aan bedrijfsrestaurants en kantines, horeca, industrie, producenten en verwerking. 

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden voor deze bijeenkomst. Dan ontvangt u via ons voorafgaand aan de bijeenkomst de benodigde inloggegevens. 

Meer informatie

Voor informatie of vragen: mail naar secretariaat@regiofoodvalleycirculair.nl

Organisatie: Regio Foodvalley Circulair

E-mail: secretariaatregiofoodvalleycirculairnl