Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Virtueel Expo-Evenement Caribbean Export Development Agency

17/11/2020 - 18/11/2020  | Online


Het Caribbean Export Development Agency (Caribbean Export) heeft de lancering aangekondigd van zijn eerste virtuele expo-evenement, genaamd 'Op en top Caribisch, het ontgrendelen van het winstpotentieel van het Caribisch gebied.’  Het evenement vindt plaats op 17 en 18 november 2020 en brengt ongeveer 50 producenten bijeen om enkele van de beste producten die het Caribisch gebied te bieden heeft, onder de aandacht te brengen.  

Deelnemers krijgen de kans om tijdslots te boeken voor ontmoetingen met producenten uit verschillende categorieën, waaronder sauzen en specerijen, alcoholische dranken, plantaardige producten en nutraceutica.  Er zal ook een lezing worden gehouden door Europese experts in consumptiegoederen en verkoop, om de nieuwste inzichten over deze fast moving consumer goods binnen het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Nederland te bespreken.

Caribbean Export heeft voor het evenement de handen ineengeslagen met Shaun en Craig McAnuff van Original Flava. Zij boekten immens succes met hun Caribische voedsel- en lifestyle-platform en hebben onlangs hun eerste kookboek met authentieke Jamaicaanse recepten uitgebracht.  Met een toenemende vraag naar Caribische sauzen en specerijen in heel Europa, zal het duo een live sessie organiseren, inclusief kookdemonstratie, om aan te tonen hoe veelzijdig deze producten zijn.

Het evenement wordt ook ondersteund door de West Indies Rum & Spirit Producer’s Association (WIRSPA), die distilleerdersverenigingen uit het hele ACP-Caribisch gebied vertegenwoordigen en in samenwerking met de Rum and Spirits Academy of Europe een sessie over premium alcoholische dranken uit het Caribisch gebied zullen organiseren. 

Het online evenement is een samenwerking tussen Caribbean Export, de Europese Commissie en de Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) en werd gelanceerd na een succesvolle driedaagse beurs en conferentie, die vorig jaar in Duitsland plaatsvond.

Voor meer informatie over het evenement en om u voor het evenement te registreren, ga naar -http://expo.absolutelycaribbean.com/about.html

Organisatie: Caribbean Export Development Agency