Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Webinar: Doing business in Romania

27/11/2020  | Online


De traditionele Romanian Business Day van het Dutch Romanian Network vindt dit jaar volledig digitaal plaats vanwege de Corona pandemie en is uitgebreid tot een volledige week, the Romanian Business Week.

Thema dit jaar is 'Doing business in Romania'.

Vanaf dinsdag 24 november tot en met vrijdag 27 november 2020 bieden wij een interessant programma van dagelijks twee interactieve webinars over verschillende aspecten van zakendoen in en met Roemenië. Een breed scala aan onderwerpen komt aan bod;

De sprekers tijdens de webinars zijn ondernemers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het Roemeense zakenleven. Uiteraard komen ook de recente ontwikkelingen door Covid op de (digitale)  tafel.

De organisatie heeft er alles aan gedaan om de webinars zo interactief mogelijk te maken.

Tijdens de verschillende live webinars kunt u actief deelnemen via de chat maar ook is het mogelijk om vooraf vragen in te sturen voor de verschillende sprekers. 

Voor het volledige programma en aanmelding voor één of meerdere van de webinars klikt u hier.

Aanmelding is gratis maar registratie is gewenst. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging  en een week voor het webinar ontvangt van ons de link waarmee u kunt deelnemen aan de door u geselecteerde webinars.

Organisatie: Dutch Romanian Network