Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Flevo Campus Live 2020 | Lancering van de Village

04/12/2020  | Online


Op vrijdag 4 december a.s. vindt het jaarlijkse Flevo Campus-hoogtepunt Flevo Campus Live plaats. Anders dan anders natuurlijk, want helemaal online - live vanuit Studio Boerkok in Lelystad. Het belooft weer een inspirerend programma te worden en niet in de laatste plaats omdat we de feestelijke lancering van de Village vieren. Samen met jullie!

Over de Village
De Village wordt dé broedplaats voor voedselondernemers en start-ups op het Floriadeterrein in Almere. Alle voedselveranderaars uit het Flevo Campus netwerk (en daarbuiten) mogen de Village hun thuis noemen, en samen bouwen zowel aan de fysieke Village (met o.a. werkplekken voor startende ondernemers en programmering door Food Hub), als aan het netwerk dat de Village herbergt. Hoe gaat de Village eruitzien? Wie gaan zich er thuisvoelen? Wat zijn de toekomstplannen? Die vragen beantwoorden we de komende tijd samen met alle betrokken partijen. In het ochtendprogramma van Flevo Campus Live zitten dit jaar vijf workshops waarin (jonge) voedselveranderaars hun stem kunnen laten horen: hoe bouwen we een innovatief, inspirerend en inclusief nieuw thuis voor de voedselbeweging? 's Middags krijgen we antwoord op die vraag en lanceren we de Village officieel! 

Programma

09.30 - 12.00 besloten ochtendprogramma: samen de Village vormgeven (registratie verplicht)
12.00 - 13.00 live kookshow met Nadia Zerouali + samen lunchen
13.00 - 14.00 feestelijke lancering de Village - met o.a. keynote Carolyn Steel over het belang van 'hubs' voor de voedseltransitie + openingswoord Joris Lohman, Food Hub

Meld je aan - en ontvang meer info over de Village in aanloop naar 4 december

Organisatie: Team Flevo Campus

E-mail: infoflevocampusnl