Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Change wordt chance?! tijdens Focusplaza OnLive | 9 december 2020

09/12/2020 14:30–16:00 u  | Online


2020, het jaar van de veranderingen of kansen? Het lijkt alsof we in deze COVID-19-periode twee werelden hebben gecreëerd. Aan de ene kant mensen die krampachtig vasthouden aan het verleden en hopen dat alles weer als vanouds zal worden. En aan de andere kant een wereld van mensen die de veranderingen met open armen ontvangen en deze periode zien als eenuitgelezen moment waarop belangrijke en noodzakelijke veranderingen eindelijk kunnen worden doorgevoerd. Eén ding is zeker: 2020 gaat als een bijzonder jaar de boeken in. Ontwikkelingen en trends kregen in versnelde mate grip op de business en we stonden voor uitdagingen die we misschien niet hadden zien aankomen. COVID-19 heeft ons in veel gevallen laten zien hoe belangrijk onderlinge verbindingen zijn voor het gezamenlijk aanpakken van deze uitdagingen. De complexiteit en de snelheid waarin uitdagingen en ontwikkelingen elkaar opvolgen zal deze onderlinge samenhang en afhankelijkheid alleen maar vergroten.

Daarom nodigen we je van harte uit voor Focusplaza OnLive;een online live uitzending, waar we de meestbesproken trends en ontwikkelingen van afgelopen jaar samen met jou en inspirerende tafelgasten bespreken.

Tafelgasten: Woensdag 9 december (14.30 - 16.00 uur) delen Casper Meijer, Joey Bloemdal, Jasmijn Prinssen en Cor Molenaar hun visie op de huidige ontwikkelingen. Zij geven (nieuwe) inzichten en dagen je uit om te ontdekken wat de veranderingen teweeg hebben gebracht of wellicht nog gaan brengen.

Focusplaza OnLive: een online live uitzending, waar we trends en ontwikkelingen samen met jou (digitaal) en tafelgasten bespreken. Dat belooft een interessante, inspirerende en interactieve middag te worden. Niet alleen luisteren, maar ook je mening delen en vragen stellen via de livestream.

Online ticket Focusplaza-leden/Company Members: GRATIS

Online ticket: 99 euro (excl. btw) inclusief gratis het nieuwste jaarboek van Focusplaza

Organisatie: Focusplaza B.V.