Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Opfristraining VITAL web-based

02/03/2021 09:00–13:00 u  | Web-based


Deze training is bestemd voor iedereen die eerder de dagtraining VITAL* heeft gedaan, maar behoefte heeft aan het opfrissen van de kennis. Ook voor bedrijven die toelichting willen hebben op wijzigingen van VITAL 3.0 en gewijzigde functies van de rekentool.

*bij een erkend VITAL Training Provider (http://allergenbureau.net/vital/vital-training/).

Onderwerpen

Tijdens deze training worden kort de wijzigingen van VITAL® toegelicht en de theorie opgefrist. Aan de hand van cases en praktijkvoorbeelden laten we zien hoe een VITAL berekening uitgevoerd wordt. Welke informatie nodig is om de rekentool op de juiste wijze in te vullen komt aan bod. De laatste versie van de Allergen Risk Calculator (Excel) wordt gratis ter beschikking gesteld aan de deelnemers. Ook is er volop de gelegenheid om vragen te stellen, wanneer het niet lukt met een berekening. Na afloop van de training kan een VITAL berekening (weer) zelfstandig uitgevoerd. Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Korte update wijzigingen VITAL®
  • Uitleg rekentool Allergen Risk Calculator (Excel) en stappenplan
  • Hoe informatie van leverancier verkrijgen
  • Slim beheer van berekeningen en productgroepindeling
  • Interpretatie analyses binnen VITAL

Web-based training

Onze web-based training is mogelijk vanaf elke computer of laptop. Alleen een camera, microfoon (standaard op veel laptops) en een rustige omgeving zijn nodig. Wij zorgen voor een web-based trainingsomgeving in Zoom. Hiervoor is het niet nodig om zelf een account of betaald abonnement af te sluiten. 
De training vindt plaats in kleine groepen. Hiermee waarborgen wij de interactiviteit, zowel tussen de docent en de cursist maar ook tussen de deelnemers onderling.
De training is interactief en niet vooraf opgenomen (geen webinar). Binnen de digitale trainingsomgeving kunnen we onderling of in subgroepjes schermen delen zodat we mee kunnen kijken met uitgevoerde VITAL berekeningen.
Dit kan ook in een privé-modus waarbij de mogelijkheid bestaat om 1:1 uitleg te krijgen of vragen te stellen zonder dat de hele groep meeluistert of -kijkt. 

Eigen praktijkvoorbeelden/ specificaties zijn welkom.

Docent

Ir. Marjan van Ravenhorst - erkend VITAL trainer of 
Ir. Bregje Kroeze-Krebbers - erkend VITAL trainer of
Ir. Dorinda Voorhoeve - erkend VITAL trainer

Praktisch

Tijd: 9:00 – 13:00 uur
Taal: Nederlands.  
Onze trainingskosten zijn inclusief lesmateriaal, gebruik van de rekentools en veel naslaginformatie, exclusief BTW.

Na ontvangst van de inschrijving sturen wij een bevestiging per mail met inloggegevens voor de web-based trainingsomgeving. Enkele dagen voor aanvang van de training nemen we contact op om samen de technische werking van de trainingsomgeving te controleren en toe te lichten. 

Organisatie: Allergenen Consultancy

Telefoon: +31 332770571
E-mail: elagerweijallergenenconsultancynl