Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Jubileumeditie Bakkersvak & IJs-Vak

06/03/2022 - 08/03/2022  | Gorinchem


In 2022 worden ook de vakwedstrijden weer gehouden op de beursvloer in Gorinchem. “Eind 2020 hebben we met de woordvoerders uit de ambachtelijke ijsbranche al de intentie uitgesproken om de samenwerking voort te zetten. De ideeën die we op tafel hebben liggen zijn erg interessant en zullen we snel nader gaan uitwerken. Samen met alle samenwerkingspartners zullen we ook de digitale mogelijkheden bekijken om de winnaars van 2021 alsnog in het zonnetje te zetten. Hetzelfde geldt voor de Dutch Pastry Award, waar we in het verleden ook altijd een fijne samenwerking mee hebben gehad”, aldus van den Nieuwenhuizen.

Bakkersvak & IJs-Vak 2023 in nieuw jasje

Nadat de jubileumeditie in 2022 heeft plaatsgevonden richt de organisatie zich in 2023 op een ‘Bakkersvak & IJs-Vak 2.0’. “Tijdens het 10-jarig jubileum pakken we groots uit in de setting die bij ons publiek bekend is. In 2023 lanceren we een nieuwe vorm van de beurs die toekomstbestendig is. Dit zal in de loop van dit jaar verder vorm krijgen. Een startdatum voor die editie hebben we al wel, dat is namelijk 5 maart 2023. Omcirkel die dus alvast in de agenda”, aldus van den Nieuwenhuizen.

Bakkersvak & IJs-Vak 2022 vinden plaats op 6, 7 en 8 maart 2022. Voor meer informatie en updates kijk op www.bakkersvak.nl. Bij vragen of ideeën kan contact opgenomen worden met rowdy.vandennnieuwenhuizen@easyfairs.com.

Organisatie: Easyfairs