Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Cursus allergenenbeheer horeca en zorg

25/05/2021 10:00–16:00 u  | Gouda


De Cursus allergenenbeheer horeca en zorg (horeca, zorg en ambacht) is bedoeld voor horeca, cateraars, ambachtelijke bedrijven, speciaalzaken, keukenmanagers, chef-koks, sous-chefs, managers instellingskeuken en hoofden voeding.
Voor ieder die niet alleen wil weten hoe aan de allergenenwetgeving voldaan kan worden maar ook een extra dimensie aan gastvrijheid gegeven kan worden. 

Onderwerpen

De veertien belangrijkste allergenen en waar je die tegen kunt komen, worden besproken. Ook de wetgeving én een zinvolle maar praktische invulling daarvan wordt met heel veel voorbeelden toegelicht. Met het stappenplan kan iedereen direct zelf aan de slag! Verder wordt aandacht besteed aan voedselallergie, wettelijke eisen (Verordening 1169/2011), grondstof- en ingrediënteninformatie, bereiding, automatisering, schoonmaken, kruisbesmetting, receptuurbeheer, etikettering en communicatie; zowel intern als met gasten.

Praktisch

Tijd: 10:00 - 16:00 uur
Geen tijd voor een klassikale training? Volg dan onze allergenen e-learning.

Onze cursuskosten zijn inclusief lesmateriaal, set allergenenstickers, NVWA certificaat, lunch, koffie, thee en drankjes, exclusief BTW.
Na ontvangst van de inschrijving sturen wij een bevestiging per mail.

Examen en certificaat

Na afloop van de cursus wordt een toets afgenomen. Bij een voldoende resultaat ontvangt u direct het Allergenen NVWA Certificaat. Er is ter plekke één herkansing mogelijk. De certificeringskosten zijn bij de cursuskosten inbegrepen.

Organisatie: Allergenen Consultancy

Telefoon: +31 332770571
E-mail: elagerweijallergenenconsultancynl