Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Webinar over toekomstbestendige melkgeitenhouderij

Geplaatst: 12/01/2021 


Rabobank organiseert op maandag 1 februari van 20.00 uur tot 21.15 uur samen met LTO vakgroep Melkgeitenhouderij een webinar over de mogelijke kaders voor een toekomstbestendige melkgeitenhouderij. Dit zal onder andere gebeuren aan de hand van de recent gepubliceerde visie 'Toekomstbestendige Land- en Tuinbouw richting 2030' van de Rabobank.

Jeroen van den Hurk, sectormanager Melkgeitenhouderij, zal de visie van de Rabobank op de melkgeitensector toelichten. Verder zal Will van Hoof, projectleider emissiearme stallen De Groene Munt, zal vanaf een praktijklocatie een toelichting geven over het ontstaan van emissies op melkgeitenbedrijven. Jos Tolboom, geitenhouder in Hoogland en voorzitter van de LTO vakgroep Melkgeitenhouderij en van Platform Melkgeitenhouderij, gaat in op de visie van de sector op het huisvestingssysteem van de toekomst.

Geitenhouders kunnen zich aanmelden voor het webinar via de website van LTO Noord. Voor ondernemers die het webinar niet live kunnen bijwonen, bestaat er de mogelijkheid om deze via een link terug te kijken. Daar is wel een aanmelding voor nodig. Na aanmelding wordt in de week na het webinar een mail met de link verstuurd.

bron: LTO Noord, 12/01/2021