Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Willicroft en Vandersterre gaan samenwerken

Geplaatst: 31/07/2020 


Het handelsbedrijf in kaas Vandersterre is een samenwerking aangegaan met Willicroft, producent van plantaardige kaas in Amsterdam. Willicroft gaat zich volledig concentreren op de productie, innovatie en marketing van plantaardige kaasproducten, terwijl Vandersterre verantwoordelijk wordt voor de verkoop en distributie van Willicroft wereldwijd.

Willicroft is 2018 opgericht door Brad Vanstone. Hij maakt kaas op basis van noten, soja en bonen. Inmiddels maakt het bedrijf 5 soorten plantaardige kaas. De kazen zijn verkrijgbaar via de Willicroft Store en boerenstadswinkel VkusVill in Amsterdam, via het online bezorgplatform Crisp en supermarkt Picnic. Ook worden de kazen geserveerd in enkele restaurants.

Vandersterre is actief in het produceren, affineren en verpakken van Hollandse kaasspecialiteiten. Het bedrijf verkoopt kaasproducten in Nederland en in meer dan 80 landen wereldwijd. Het bedrijf heeft 5 locaties in Nederland en het hoofdkantoor is gevestigd in Bodegraven. Er zijn circa 350 mensen werkzaam.

bron: Zuivelzicht, 31/07/2020