Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Hans Janssen wordt Chief Financial Officer van FrieslandCampina

Geplaatst: 11/01/2021 


FrieslandCampina heeft per 1 mei 2021 Hans Janssen tot Chief Financial Officer benoemd. Janssen neemt de positie over van Jaska de Bakker, die heeft besloten om het bedrijf in de zomer van 2021 te verlaten om zich toe te leggen op het vervullen van een aantal commissariaten.

Hans Janssen komt van bouw- en infrastructuurbedrijf Heijmans waar hij sinds 2017 CFO was. Daarvoor was Janssen 9 jaar CFO bij zorgbedrijf Mediq. Janssen begon zijn carrière bij Unilever, waar hij 17 jaar werkte in financiële en operationele functies met toenemende verantwoordelijkheid in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Maleisië.

Jaska de Bakker trad in januari 2017 in dienst bij FrieslandCampina als financieel directeur voor de bedrijfsgroep Consumentenproducten Azië in Singapore. Begin 2018 werd zij benoemd tot financieel topman en lid van de bestuursdirectie en verhuisde naar het hoofdkantoor in Amersfoort.

De Bakker wil zich toeleggen op het vervullen van een aantal commissariaten. Om te zorgen voor een ​​naadloze overdracht van taken en verantwoordelijkheden, is er van 1 mei tot de zomer een overgangsperiode waarin De Bakker beschikbaar zal zijn om Janssen te ondersteunen.

bron: FrieslandCampina, 11/01/2021