Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Inga Blokker volgt Jan-Willem Grievink op als directeur van FSIN

Geplaatst: 12/01/2021 


Het bestuur van het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) stelt Inga Blokker aan als nieuwe directeur van de organisatie. Ze volgt Jan-Willem Grievink op en treedt per 1 mei in functie. Het FSIN onderzoekt trends en ontwikkelingen in de buitenshuisconsumptie en probeert een nauwgezet beeld geven van trends en toekomstige ontwikkelingen. Ruim 200 bedrijven zijn lid van de vereniging.

Inga Blokker is sinds 2017 directeur van The Food Research Company, de organisatie die zowel de research, de rapporten als de evenementen van het FSIN verzorgt. Daarvoor vervulde ze andere rollen bij het FSIN en eerder bij Misset Horeca en ConCeption. Al sinds haar studie journalistiek is Blokker betrokken geweest bij de onderzoeken van het FSIN.

Blokker volgt huidige directeur Jan-Willem Grievink op 1 mei op. Grievink is sinds de oprichting van het FSIN in 2003 directeur van de organisatie die in de 18 jaar van haar bestaan sterk heeft bijgedragen aan de professionalisering van de Nederlandse foodservice. Grievink gaat met pensioen, maar blijft als founder-adviseur op de achtergrond beschikbaar voor de organisatie. Hij zal zijn tijd vooral vullen met commissariaten en advieswerk voor bedrijven in de foodsector.

bron: FSIN, 12/01/2021