Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Eurofrigo breidt uit op de Maasvlakte

Geplaatst: 13/01/2021 


Logistiek dienstverlener Eurofrigo is begonnen met de bouw van een nieuwe coldstore op de Maasvlakte. De verwachting is dat die medio 2021 opgeleverd kan worden. Het bedrijf realiseert daarmee de zesde locatie in Nederland. Deze komt naast de vestiging die het bedrijf al heeft op de Maasvlakte.

Eurofrigo richt zich op de temperatuur gecontroleerde distributieketen van levensmiddelen, voor zowel import als export van en naar Europa. De koel- en diepvriesopslagfaciliteiten van het bedrijf liggen op strategische locaties in Rotterdam, Venlo en Roermond. In Rotterdam heeft het bedrijf koel- en vrieshuizen vlakbij de grootste containerterminals. In Venlo en Roermond liggen de vestigingen direct aan belangrijke uitvalswegen aan de grens met Duitsland

Eurofrigo BV beschikt over ruime koel- en vriescellen waarmee een temperatuurbereik kan worden gerealiseerd van -25 °C tot + 6 °C. Het bedrijf gebruikt ze voor de opslag van levensmiddelen zoals vlees, vis, fruit, groenten, friet en concentraten. Eurofrigo biedt klanten ook de mogelijkheid aan om producten op te slaan in een douane-entrepot. Het bedrijf verzorgt en coördineert dan de procedures rondom het opslaan van producten in een douane-entrepot.

bron: Boerenbusiness, 13/01/2021