Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Lidl breidt distributiecentrum in Moerdijk uit

Geplaatst: 14/01/2021 


Supermarktorganisatie Lidl heeft ervoor gekozen om de activiteiten uit te breiden naar het Prologis Park Moerdijk DC4, om van hieruit de centrale inkoop voor Europa te verdelen over de verschillende nationale distributiecentra. De retailer huurt sinds december 2020 het volledige pand Prologis, bestaande uit 38.576 vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte.

Deze keuze voor uitbreiding in Moerdijk maakt deel uit van een langdurige samenwerking tussen Lidl en Prologis. De nieuwe huurovereenkomst is een aanvulling op de bestaande overeenkomsten. De retailer huurt een volledig met ledverlichting uitgerust kantoor- en magazijnruimte. Om zo snel mogelijk te kunnen starten, heeft Prologis de faciliteit ook direct voorbereid met stellingsoplossingen die al beschikbaar waren van een vorige huurder.

De keuze van Lidl voor verdere uitbreiding in Moerdijk komt vooral door de perfecte verbinding met de terminal. Daarnaast ligt Moerdijk slechts 30 kilometer ten zuiden van Rotterdam. Het is centraal gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en halverwege de luchthavens Schiphol en Zaventem vlak aan de snelweg A17 naar Antwerpen.

bron: Prologis, 07/01/2021