Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Paccor neemt verpakkingsdivisie van Miko over

Geplaatst: 31/03/2021 


Op 30 maart heeft de Duitse producent van verpakkingsmiddelen Paccor een overeenkomst bereikt over de overname van de verpakkingsdivisie van het bedrijf Miko in België. Miko Pac produceert kunststof verpakkingen voor kant-en-klaarmaaltijden, ijs, margarine en vele andere producten. Het bedrijf heeft circa 500 werknemers met productievestigingen in België, Polen en Indonesië en in zijn verkoopkantoren in Frankrijk en Duitsland. 

Miko Pac wordt geïntegreerd in Paccor en het operationeel beheer blijft in handen van de voormalige mede-eigenaars en gedelegeerd bestuurders, Kristof Michielsen en Karl Hermans. Partijen zijn overeengekomen de koopprijs niet bekend te maken. De overname zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 worden afgerond, na goedkeuring door de relevante mededingingsautoriteiten.

Miko is een bedrijf dat is opgebouwd door Turnhoutse familie Michielsen. Het bedrijf heeft naast de verpakkingsdivisiedie nu wordt afgestoten ook een tak die koffie en koffiemachines levert. Beide activiteiten binnen het bedrijf waren ongeveer even groot.

Paccor is een bedrijf met meer dan 3.000 werknemers dat actief is in 15 landen met 16 productievestigingen. Het bedrijf heeft in Nederland een vestiging in het Brabantse Standdaarbuiten.

bron: Paccor / Miko, 31/03/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter