Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Sportdrankfabrikant O'sonyq is failliet

Geplaatst: 01/04/2021 


De Nederlandse sportdrankfabrikant O'sonyq uit Rijswijk is failliet. Het bedrijf werd in 2018 opgericht door 3 ondernemers . Met financiële steun van een investeerder bracht het bedrijf een glutenvrij en volledig plantaardig sportdrankje op de markt, met weinig suikers en calorieën. De sportdrankfabrikant maakte publicitair een vliegende start, door met tal van bekende sportploegen en sporters sponsorcontracten te sluiten. 

Een nader onderzoek naar de resultaten van het bedrijf wijst uit dat de onderneming sinds eind 2019 financiële problemen kende. Volgens de jaarrekening van het bedrijf was het eigen vermogen eind dat jaar ruim 1 miljoen euro negatief. Ook ontstond er een conflict tussen de aandeelhouders. Verder heeft het coronajaar 2020 het bedrijf ook geen goed gedaan, stelt de curator. Het faillissement van werkmaatschappij O'sonyq International werd aangevraagd door twee schuldeisers.

bron: RTL Nieuws, 30/03/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter