Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Peter Broeckx benoemd als commissaris bij Vion

Geplaatst: 02/04/2021 


Per 18 maart maakt de Belg Peter Broeckx deel uit van de raad van commissarissen van Vion Food Group. Broeckx heeft een brede internationale ervaring als bestuurslid in de agrarische sector en heeft een achtergrond in de melkveehouderij. Tot voor kort was hij voorzitter van de raad van commissarissen van CRV.

Broeckx deed ook bestuurlijke ervaring op in tal van andere landbouwbesturen en -organisaties zoals Boerenbond, Agri Investment Fund, AVEVE en Covalis. Van 2007 tot 2015 was hij ook voorzitter van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing.

Ton van der Laan is na afloop van zijn tweede termijn op 18 maart teruggetreden als lid van de raad van commissarissen van Vion. Van der Laan was sinds 24 april 2014 lid van de raad van commissarissen van het vleesconcern. De raad van commissarissen van Vion bestaat nu uit voorzitter Theo Koekkoek, vicevoorzitter Rogier Jacobs, Marieke Bax, Martine Snels en Peter Broeckx.

bron: Vion Food Group, 02/04/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter