Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Van Delft wil groeien als producent van gechocolateerde producten

Geplaatst: 07/04/2021 


Pepernotenfabrikant Van Delft is ook actief geworden als fabrikant van chocoladeproducten. Hiervoor werd de fabriek in Harderwijk vorig jaar uitgebreid. Van Delft maakt er chocoladeproducten voor de verschillende seizoenen. De gechocolateerde producten worden telkens geleverd met in de kern een krokant koekje. In het eigen innovatiecentrum worden deze producten ontwikkeld. 

Van Delft wil zich met de winkels ook specialiseren in chocoladegeschenken. Het bedrijf  heeft momenteel 6 permanente winkels in Groningen, Zwolle, Enschede, Nijmegen en Eindhoven en Bataviastad bij Lelystad. Dit aantal wordt uitgebreid naar 10 en daarnaast komen er 10 tot 15 tijdelijke winkels.

Ook internationaal wil Van Delft uitbreiden. Het bedrijf had in het najaar van 2020 al 3  winkels in Duitsland. Het doel is om het aantal permanente winkels in Duitsland uit te breiden naar 10. In België komen dit jaar ook winkels. Van Delft streeft naar 100 winkels in Europa in 2024 en in 2026 moeten dat er 200  zijn.

bron: Bakkers in Bedrijf, 06/04/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter