Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Verbufa wordt onderdeel van Duitse Handtmann Group

Geplaatst: 07/04/2021 


De machineleverancier voor de voedingsindustrie Verbufa, met vestigingen in Amersfoort en in het Belgische Kuurne, wordt onderdeel van de Duitse Handtmann Group. Verbufa blijft verantwoordelijk voor de Nederlandse en Belgische markt en zal naast Handtmann de merken Laska, Fessmann, Baader, Garos, Glass en de eigen Verbufa machines blijven vertegenwoordigen, met de daarbij behorende service, technische en technologische ondersteuning.

Handtmann Machinefabriek uit Biberach in Baden-Württemberg maakt onderdeel uit van Handtmann Group en is ‘s werelds grootste leverancier van oplossingen voor portioneren, doseren, vormen en coextrusie van levensmiddelen. Verbufa is al meer dan 55 jaar, exclusieve Handtmann partner in Nederland, België en Luxemburg.

Mark Marrink blijft verantwoordelijk voor de ontwikkeling van klantspecifieke oplossingen voor Handtmann vanuit Amersfoort. Daarnaast wordt hij verantwoordelijk voor de productontwikkeling van de divisie Handtmann Filling and Portioning Systems, waarbij hij zich mondiaal zal bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve totaaloplossingen en trends binnen de branche. Marc Fortuin zal de functie van Marrink binnen Verbufa overnemen als algemeen directeur.


mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter