Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Livekindly Collective voegt The Dutch Weed Burger aan het merkenportfolio

Geplaatst: 07/06/2021 


Livekindly Collective voegt The Dutch Weed Burger toe aan het merkportfolio. The Dutch Weed Burger is een in Amsterdam opgericht bedrijf dat producten maakt met zeewier als hoofdingrediënt. Na The Fry Family Food, LikeMeat, Oumph! en No Meat is The Dutch Weed Burger het vijfde merk binnen een jaar dat aansluit bij Livekindly Collective.

The Dutch Weed Burger is in 2012 opgericht door Lisette Kreischer en Mark Kulsdom. De eerste Weed Burgers werden verkocht vanaf een handgemaakte duwfiets in de straten van Amsterdam. Het werd een cult-rage. The Dutch Weed Burger kwam vervolgens op het menu te staan van verschillende restaurants in Nederland en daarbuiten.

Livekindly Collective is in maart 2020 opgericht door Blue Horizon Corporation vanuit de ambitie om in de hele wereld het gebruik van plantaardige voeding te stimuleren. Het bedrijf wordt daarin gesteund door een groep entrepreneurs, investeerders en leiders van internationale organisaties. De organisatie trok in het eerste bestaansjaar 535 miljoen dollar kapitaal aan. Livekindly Collective heeft wereldwijd 470 werknemers en de merken uit het portfolio worden verkocht in meer dan 40 landen.

bron: Livekindly Collective, 08/06/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter