Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Meatless Farm en Van Loon Group gaan samen produceren in Almere

Geplaatst: 08/06/2021 


Meatless Farm opent een nieuwe Europese productiehub in Almere, waarmee de productiecapaciteit met 25% wordt verhoogd. Het bedrijf heeft daar een strategisch partnerschap met de Van Loon Group bij gesloten. De locatie is ook de thuisbasis van Lovingly Made Ingredients, de dochteronderneming van Meatless Farm. Het is de tweede productielocatie van getextureerde plantaardige eiwitten naast de vestiging in Canada.

De nieuwe productielocatie stelt Meatless Farm in staat om de distributie naar retailers en  restaurants snel op te schalen, het assortiment uit te breiden en de ontwikkeling van nieuwe producten te versnellen. In Almere worden zowel eindproducten van Meatless Farm zoals plantaardige alternatieven voor gehakt, burgers, worstjes en kipproducten. Ook zullen er nieuwe producten worden ontwikkeld. 

De nieuwe locatie wordt ook gebruikt voor de productie van getextureerde plantaardige eiwitten, die door andere bedrijven als grondstof benut kunnen worden. De infrastructuur in Almere wordt gedeeld met de eerste vestiging die daar specifiek voor plantaardige voeding is opgezet door de Van Loon Group.

bron: Meatless Farm, 08/06/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter