Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Nutrileads benoemt Erik Dam als CEO

Geplaatst: 08/06/2021 


De Nederlandse producent van gezonde ingrediënten voedingsmiddelen, NutriLeads, heeft Erik Dam benoemd als CEO. Het leiderschapsteam van de onderneming bestaat daarnaast uit Ruud Albers, Annick Mercenier en Jan Jongsma. Erik Dam is al sinds de oprichting in 2014 werkzaam binnen het bedrijf.

Erik Dam werkte eerder voor Andersen Consulting, Baxter en Danone, waar hij functies bekleedde op het gebied van strategie en algemeen management. In 2013 startte hij zijn eigen adviesbureau met een focus op het commercialiseren van innovaties op het terrein van voeding en gezondheid.

NutriLeads is gevestigd in Wageningen. Het bedrijf ontwikkelt natuurlijke ingrediënten met bewezen gezondheidsvoordelen. Het productportfolio omvat nu 3 ingrediënten uit duurzame bronnen. Deze ondergaan klinische proeven om hun werkzaamheid bij het verbeteren van de menselijke gezondheid aan te tonen en worden beschermd door octrooien. Het ingrediënt BeniCaros dat de werking van het imuunsysteem bevordert, staat kort voor de commerciële introductie.

bron: Nutrileads, 03/06/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter