Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Lineage Logistics neemt Kloosterboer Groep over

Geplaatst: 09/06/2021 


Het Amerikaanse Lineage Logistics heeft een overeenkomst bereikt om de Kloosterboer Groep over te nemen. De transactie is onderworpen aan de goedkeuring van de regelgevende instanties en ondernemingsraden. Kloosterboer heeft 11 vestigingen voor diepvries- en gekoelde opslag van voedingsproducten verspreid over Nederland, Frankrijk, Duitsland, Canada en Zuid-Afrika.

Door de overname van Kloosterboer verwerft Lineage Logistics een extra capaciteit van 6,4 miljoen kubieke meter en 790.000 palletplaatsen. Er zijn meer dan 900 mensen werkzaam voor het Nederlandse familiebedrijf. De familie Kloosterboer blijft betrokken bij de onderneming door een deel van hun verkoopopbrengst om te zetten in aandelen van Lineage Logistics.

Het Amerikaanse Lineage Logistics is wereldwijd de nummer één in logistieke dienstverlening van diepvriesproducten. Het bedrijf had al 7 vestigingen in Nederland, die werden verworven door overnames van Partner Logistics, Van Soest Coldstores en Frigo.  In totaal heeft de onderneming 350 vestigingen op vijf continenten.

bron: Lineage Logistics, 08/06/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter