Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Eerste partners voor Food Boost Challenge

Geplaatst: 10/06/2021 


In de Food Boost Challenge van Foodvalley NL, HortiHeroes en Medical Delta Living Lab VIT for Life. Vanaf september 2021 gaan ze studenten en bedrijven uitdagen om inzichten op te doen, nieuwe oplossingen en innovatieve ideeën te ontdekken om jongeren te verleiden gezondere keuzes te maken als het gaat om hun eetgewoonten. Daarbij wordt samengewerkt met business partners.

Door direct met jongeren te werken en hen te koppelen aan start-ups, mkb-bedrijven en grote ondernemingen uit de hele voedselketen, verwachten de inititiatiefnemers achter de Food Boost Challenge de grootste impact te bereiken bij het stimuleren van gezonde voedingsgewoonten onder jongeren.

De partners van de Food Boost Challenge krijgen inzicht in het eetgedrag van jongeren, hun overtuigingen en overtuigingen. Bovendien gaan ze samen met deze volgende generatie werken aan innovaties en verbinden ze jong talent met hun bedrijf. Onlangs sloot DSM zich aan als één van de business partners.

bron: Foodvalley NL, 10/06/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter