Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...

in de periode:

  t/m  

Honderd nieuwe banen bij Van Geloven in Maastricht

Geplaatst: 10/06/2021 


Van Geloven, het bedrijf achter de snackproducten onder het merk Mora, gaat de productielocatie in Maastricht fors uitbreiden. Daarbij zullen 100 nieuwe banen ontstaan. Momenteel zijn er circa 400 mensen werkzaam in de Limburgse vestiging, waar kroketten, frikandellen en bitterballen worden geproduceerd. De uitbreiding is met name het gevolg van de groeiende vraag naar vegetarische snacks.

Van Geloven is onderdeel van McCain. Het moederbedrijf wil via het merk Mora de positie als leverancier van snacks in Europa verder uitbouwen. De onderneming ziet daarbij vooral kansen voor vegetarische snacks, zoals chili cheese nuggets of mozzarella sticks, die geleverd gaan worden aan grote fastfoodketens. Ook wordt gewerkt aan een nieuwe snack met bier als ingrediënt.

Behalve de werving van extra personeel betekent de uitbreiding ook dat er in Maastricht met een ander werkrooster geproduceerd gaat worden. De vestiging gaar werk met 5 in plaats van 3 ploegendiensten om 24 uur per dag te kunnen produceren. Er zijn extra mensen nodig voor diverse functies variërend van operators en technici tot productieleiders en heftruckchauffeurs. In oktober moet de nieuwe productiehal in gebruik genomen worden. Een nieuwe inpakhal is onlangs al geopend.

bron: 1Limburg, 10/06/2021

mail a friend printversie deel dit bericht via WhatsApp deel dit bericht op FaceBook deel dit bericht op LinkedIn deel dit bericht op Twitter