Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Team Leader Quality Raw Materials

Internationale FMCG organisatie / BEACH Recruitment B.V. | hbo wo | Regio Rotterdam
Geplaatst: 17/03/2021


Bedrijfsinformatie

Onze opdrachtgever is een succesvol en bekend producent van levensmiddelen met wereldwijd meerdere fabrieken. Zij is toonaangevend in haar sector en actief in ruim 40 landen. Top kwaliteit, product- en productie innovaties vormen de speerpunten van de strategie. De resultaatgerichte cultuur van het bedrijf wordt gekenmerkt door betrokken medewerkers, korte lijnen en een informele sfeer.

Functie

Onze opdrachtgever heeft een cruciale grondstof en jij wordt verantwoordelijk voor het gehele keuringsproces van aanlevering tot verwerking in de productie. 
Dat doe je uiteraard niet alleen. Als Team Leader geef je functioneel leiding aan de (55) keurmeesters en tarreerders, de coördinator en medewerkers voorbemonstering.
Je krijgt daarbij alle ruimte om samen met je team de keuringsprocessen verder te optimaliseren en te standaardiseren. En ! Je werkt in een dynamische, heel afwisselende omgeving, want in deze centrale rol krijg je te maken met een verscheidenheid aan stakeholders, binnen- en buiten de organisatie en zowel in Nederland als internationaal.

Als je een functie zoekt, waar je jouw managementvaardigheden kunt tonen of verder ontwikkelen, dan is dit jouw kans.

 • Jij bent het eerste aanspreekpunt, intern en extern, over de kwaliteitsbeoordeling van deze strategische grondstof;
 • Je borgt de vastgestelde keurprocessen binnen de voorbemonstering en de keuring en tarrering in de fabrieken. Hierbij zorg je ervoor dat iedereen volgens dezelfde systematiek, procedures en standaarden werkt;
 • Je ontwikkelt (samen met leveranciers van keurmachines) nieuwe keurprocessen en werkt projectmatig aan de introductie;
 • Je voert ringanalyses uit bij de voorbemonstering, monstername in de fabrieken en bij de tarrering;
 • Je rapporteert en bespreekt de bevindingen van de ringanalyses met de Manufacturing Managers;
 • Je traint de betrokken medewerkers in nieuwe keurmethoden en beheert de opleiding. Hierbij zorg je voor (up to date) externe certificering van de betrokken medewerkers;
 • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheidsvoorschriften binnen de afdeling.

Standplaats: Regio Rotterdam.

Functie eisen

Succesvolle kandidaten voor onze opdrachtgever zijn naast zelfstandig en flexibel, communicatief vaardige teamspelers. Zij weten draagvlak te creëren voor hun ideeën en hun omgeving enthousiast te maken. Maar bovenal weten zij regelmatig te verrassen met hun vakkennis en sterk oplossend vermogen.

 • Een opleiding op HBO/WO niveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een kwaliteitgerelateerde rol;
 • Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, initiatiefrijk en kwaliteitsgericht;
 • Je beschikt over ervaring in het projectmatig werken;
 • Je bent sterk in communiceren op verschillende niveaus;
 • Een uitstekende beheersing van het Nederlands en een goede beheersing van het Engels.

Reactie

Onze opdrachtgever heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Food Recruitment. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de verantwoordelijke consultant Hans Otten (06-12766261) of met BEACH Recruitment (023-2050288). Je kunt solliciteren via www.beachrecruitment.com.

BEACH Food Recruitment is specialist in het vervullen van vacatures in de food branche en werkt vanuit een brede ervaring met alle relevante functiegroepen op MBO-, HBO- en WO-niveau (w.o. Marketing & Sales, Operations, Supply Chain, R&D,QA/QC en Algemeen Management).
BEACH heeft de afgelopen jaren vacatures met succes ingevuld voor een grote verscheidenheid aan organisaties: van bekende multinationals tot start-ups, van A-merk fabrikanten tot toonaangevende contract manufacturers. European recruitment met netwerk aan lokale partnershipbureaus.

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH38863".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.