Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Junior Trader

Bdairy / CeresRecruitment bv | hbo wo | Dordrecht
Geplaatst: 17/07/2020


Ben jij een Young Professional, commercieel talent, teamplayer en go-getter? Zit je boordevol ambitie om als Commodity Trader internationaal zaken te doen? Dan biedt Bdairy je de kans deze ambities waar te maken.

Bdairy is een ambitieus en klantgericht bedrijf in de internationale handel van zuivelproducten.
Het is een ambitieus klantgericht bedrijf dat de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie voorziet van op maat gemaakte zuivelproducten en -ingrediënten. Bdairy heeft de krachten gebundeld met Kühne+Heitz, een gerenommeerde leverancier van voedingsmiddelen.

Zij vormen de schakel tussen producenten en klanten in bloeiende afzetmarkten, waarbij ze kwaliteit, voedselveiligheid en transparantie garanderen. Dit is precies waar het wereldwijde netwerk, de hechte klantrelaties van Bdairy en jij het verschil maken.

De belangrijkste redenen om zaken te doen met Bdairy zijn hun marktinformatie, concurrerende prijzen en hoge serviceniveaus. Betrouwbaarheid, energie en persoonlijke service zijn hun belangrijkste waarden.

Bdairy is een aantrekkelijke werkgever voor enthousiaste starters die graag met hen willen meegroeien. Young Professionals die houden van internationale contacten, plezier en avontuur. Spreekt dit je aan? Dan ben jij misschien de Young Professional die we zoeken.

Wat ga je doen?

Bijdragen en groeien als professional en als persoon in de internationale zuivelhandel

 • Je beheert bestaande en ontwikkelt nieuwe handels- en afzetmogelijkheden door het actief opbouwen en onderhouden van intensieve contacten met nieuwe en bestaande klanten (agenten, importeurs en eindgebruikers) en leveranciers (zuivelproducenten, makelaars en handelaren).
 • Na een gedegen training-on-the-job, waarin je alle facetten van de internationale handel en logistiek leert kennen, word jij verantwoordelijk voor het handelsresultaat van een aantal landen binnen en buiten Europa.
 • Je onderhandelt en sluit contracten af die je zelf opvolgt in nauwe samenwerking met de afdelingen Logistiek en Kwaliteit, waarbij je ook verantwoordelijk bent voor het debiteurenrisico.
 • In nauw samenspel met het team, bouw en onderhoud je een goed informatienetwerk en blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Je signaleert kansen en speelt hierop in.
 • Je draagt actief bij aan de commerciële activiteiten binnen het verkoopteam door intensieve uitwisseling van markt- en prijsinformatie en neemt collega’s waar bij hun afwezigheid.
 • Als Junior Trader rapporteer je aan de Directeur-oprichter.

Wie ben je?

Internationaal georiënteerde en ondernemende Young Professional met handelsgeest die houdt van avontuur

Je beschikt over

 • Een afgeronde economische- of marktgerichte studie op universitair of hbo-niveau, bijvoorbeeld HAS, HEAO, WUR in de richting Bedrijfskunde, International Business, Internationale (Agrarische) Handel, etc.
 • Enige internationale commerciële ervaring, bijvoorbeeld als Verkoper, Trader, Export Manager, Account Manager, etc. is een pre, maar niet vereist.
 • Extracurriculaire activiteiten op het gebied van projecten, bestuurswerkzaamheden internationale stages etc. zijn een pre.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse, Engelse en Franse taal. Beheersing van andere talen (Spaans, Duits, Pools, Arabisch) is een plus.

Jouw profiel

 • Gedreven en resultaatgerichte instelling.
 • Creatief en klantgericht.
 • Commercieel in denken en handelen.
 • Nieuwsgierig en ondernemend.
 • Zelfstartende problem solver.
 • Sterk in teamverband, ‘fun to work with’.
 • Analytisch, sociaal intelligent.
 • Internationaal georiënteerd.

Wat is je standplaats?

Dordrecht, met regelmatig internationaal reizen.

Wat biedt onze opdrachtgever?

Een kans op avontuur voor jonge mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen en samen de wereld willen ontdekken bij een nieuwe speler in de markt. Onder begeleiding van een ervaren gids krijg je snel veel verantwoordelijkheid met vrijheid om je eigen visie/tactiek te bepalen met veel variatie in je werkzaamheden. Je kunt reizen en in aanraking komen met andere culturen en nationaliteiten. Er zijn uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Goede resultaten worden beloond d.m.v. goede voorwaarden/ interessante arbeidsvoorwaarden.

Reageren

De Werving en Selectie voor de vacature van Junior Trader is uitbesteed aan CeresRecruitment.

Voor meer informatie kun je terecht bij Ajaan Hijmans, telefonisch bereikbaar op +31 6 53 905 829.
Sollicitaties via www.ceresrecruitment.nl.

Uitgebreide informatie over het bedrijf is te vinden op www.bdairy.com.

Een persoonlijkheidsvragenlijst en een uitgebreid assessment maken onderdeel uit van de procedure.

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH37917".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.