Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

(junior) secretaresse

Schouten Certification | mbo | Giessen
Geplaatst: 15/07/2020

Solliciteer direct


Schouten Certification is een onafhankelijke certificatie instelling, die bedrijven in de agro-food keten in binnen- en buitenland ondersteunt met objectieve en deskundige audits. Onze organisatie bestaat uit een directeur, 2 coördinatoren, 3 secretaresses en 20 auditoren.

Waar mogelijk nemen wij alle marktvoorwaarden voor bedrijven in één audit mee waardoor de belasting voor het bedrijf tot een minimum beperkt blijft. Schouten Certification certificeert bedrijven op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en specifieke marktvoorwaarden.

Werken bij Schouten Certification brengt een hoge mate van vrijheid, eigen initiatief en verantwoordelijkheid met zich mee.  Als secretaresse verricht je zelfstandig maar ook in teamverband ondersteunende werkzaamheden als het voorbereiden en afhandelen van audits, het verwerken van gegevens in databases, etc. Ook het begeleiden en ondersteunen van administratieve wijzigingen in de bedrijfsprocessen en organiseren van vergaderingen en opleidingen, kan tot een van de toekomstige taken behoren.

De betrokkenheid van medewerkers is voor ons van groot belang bij het onafhankelijk toezicht in de agro-food keten. Het is van groot belang dat coördinatoren, secretaresses en auditoren samenwerken aan continue ontwikkeling van kennis, vaardigheden en prestaties. Progressie bereik je zelden alleen.

Wie zoeken wij?

Per direct zoeken wij voor 24 – 32 uur per week, een enthousiaste (junior) secretaresse die graag wil leren en zich wil ontwikkelen tot een volwaardig lid van ons team. Uiteraard hoort daar een uitgebreide inwerkperiode bij.

Functie-eisen

  • administratieve of secretariële opleiding (minimaal MBO niveau)
  • goede beheersing (mondeling en schriftelijk) van de Nederlandse en Engelse taal
  • administratief sterk
  • accuraat en gestructureerd kunnen werken
  • kennis van Microsoft Office en Exact
  • geen 9 tot 5 mentaliteit, stressbestendig en van aanpakken weten
  • werkervaring in een vergelijkbare functie
  • werkdagen in afstemming te bepalen
  • je bent woonachtig in de regio en op korte termijn beschikbaar

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een bedrijf met een klein, flexibel en hecht team. Een dienstverband voor bepaalde tijd met kans op verlenging.

Informatie & sollicitatie

Wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Evert van de Pest of Marloes Rossewij via info@schoutencertification.nl. Je vragen en sollicitatie worden uiteraard met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld.

Een gesprek met direct betrokken (nieuwe) collega’s is onderdeel van de sollicitatie procedure. Wij vinden het van groot belang dat nieuwe collega’s goed in het team passen. Door de beperkende corona maatregelen zal een deel van de sollicitatie procedure mogelijk met ondersteuning van videoconferentie plaatsvinden.

Ben jij nieuwsgierig naar deze functie en wil je solliciteren, stuur ons dan je sollicitatie met motivatie en CV uiterlijk op 12 augustus 2020 toe. Je kunt deze sturen naar jkoolen@schoutenfood.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Vragen of signalen die hier op duiden, worden niet opgevolgd.

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH37935".