Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Bouwkundig Tekenaar

VanWestreenen BV | mbo hbo wo | Lichtenvoorde en Tubbergen
Geplaatst: 07/09/2020


Voor ons kantoor in Lichtenvoorde en Tubbergen zoeken wij een

Bouwkundig Tekenaar

Ben jij ondernemend, kan je goed tekenen en heb je passie voor adviseren van ondernemers in met name de Food & Agri keten over bedrijfsontwikkeling? Vind je het leuk om van ontwerp tot oplevering bij een project betrokken te zijn? Kom dan werken bij VanWestreenen, adviseurs voor het buitengebied.

Wie ben je?

Je adviseert graag ondernemers in de agrarische sector over de bouwplannen en je weet de juiste toon te raken wanneer je ze helpt doelen te bereiken. Je bent iemand die graag samenwerkt in een projectteam maar ook zelfstandig goed uit de voeten kan. Je communiceert duidelijk, je werk- en denkniveau is minimaal MBO Bouwkunde en je hebt ervaring met tekenprogramma Archicad. We verwachten dat je bouwkundig inzicht hebt en kennis van het Bouwbesluit. Heb je veel of juist weinig ervaring, er is plaats in ons groeiende team! We geven jou de mogelijkheid om je eigen loopbaan vorm te geven en te groeien op basis van je eigen ambities en mogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als bouwkundig tekenaar ontzorg je ondernemers met bedrijfsontwikkeling in met name de Food & Agri keten. Je ontwerpt samen met collega’s (agrarische) bedrijfsgebouwen, woningen en landschapsplannen voor onze opdrachtgevers. Ook werk je de milieu- en bouwkundige tekeningen uit. Daarnaast verzorg je het digitaal indienen van de (bouwkundige) aanvragen en draag je zorg voor de coördinatie en het beheer van de vergunningprocedures.

Wie zijn wij?

VanWestreenen, adviseurs voor het buitengebied, is een toonaangevend, onafhankelijk, adviesbureau met ruim 20 medewerkers en vestigingen in Barneveld, Lichtenvoorde en Tubbergen. Wij helpen agrarische ondernemers en bedrijven in Food & Agri bij hun bedrijfsontwikkeling. We adviseren en bege leiden deze ondernemers op het gebied van milieuwetgeving, ruimtelijke ontwikkeling en bouw. Of het nu gaat om het aanvragen van een omgevingsvergunning, het aanvragen van een Wet Natuurbescherming of het begeleiden bij een bestemmingsplanwijziging of subsidietraject. Onze organisatie kent een platte organisatiestructuur en als team spannen we ons in om, binnen de kaders van weten regelgeving, het maximale voor onze klanten te bereiken.

Wat bieden wij?

Wij bieden een mooie baan binnen een jong en enthousiast team van specialisten met een no-nonsense mentaliteit. Wij houden van collega’s die initiatief tonen en graag eigen ideeën in de praktijk brengen. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, een goede pensioenregeling en een marktconform salaris. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé; ook parttime werken behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?

Interesse in deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op! Je kunt je sollicitatie mailen naar man@vanwestreenen.nl of contact opnemen met Marcel Man, algemeen manager, 06-13 55 01 88.

 

 

 

Locatie Barneveld - Anthonie Fokkerstraat 1a, 3772 MP Barneveld
T: 0342-47 42 55, E: info@vanwestreenen.nl
Locatie Lichtenvoorde - Varsseveldseweg 65d, 7131 JA Lichtenvoorde
T: 0544-37 97 37, E: info@vanwestreenen.nl
Locatie Tubbergen - Haarweg 9a, 7651 KE Tubbergen
T: 0544-37 97 37, E: info@vanwestreenen.nl

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH38070".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.