Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Kwaliteitsmanager AGF
agriwereld – procesmatig – hands-on – continu verbeteren

Green Organics / Métier B.V. | hbo | Dronten
Geplaatst: 04/09/2020


Onze opdrachtgever Green Organics in Dronten is een toonaangevende, snel groeiende, internationaal opererende handelsonderneming in biologische Aardappelen, Groenten & Fruit. Vanuit het kantoor in Dronten heeft Green Organics over heel Europa, maar ook daarbuiten contacten met alle spelers in de biologische markt. Dagelijkse contacten met leveranciers en afnemers zorgen ervoor dat zij vraag en aanbod van biologische AGF goed op elkaar af kunnen stemmen. Door middel van een sterk netwerk is Green Organics in staat om de vraag uit de markt te vertalen naar de productie op de teeltbedrijven.

Green Organics is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie met een informele werksfeer. Er werken inmiddels 20 mensen.

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een

KWALITEITSMANAGER AGF (36-40 uur)

agriwereld – procesmatig – hands-on – continu verbeteren

Ben jij sterk in procesmatig denken en zie je snel waar zaken anders en beter kunnen? Is kwaliteit jouw hoogste prioriteit en is jouw streven dit ook bij anderen hoog op de agenda te krijgen? Heb je daarnaast affiniteit met de agrarische sector? Dan past de functie van Kwaliteitsmanager bij Green Organics jou wellicht goed!

Functieomschrijving

Het betreft een dynamische en afwisselende functie met focus op continu verbeteren op kwaliteitsgebied binnen de organisatie. Je hebt hierin een leidende rol, maakt en houdt kwaliteit een prioriteit binnen de organisatie en neemt mensen mee in de verdere optimalisatie en integratie van het kwaliteitsbeleid. Je rapporteert aan de directie van Green Organics.

Je geeft richting aan het kwaliteitsmanagement en stelt prioriteiten die binnen de organisatie passen. Je houdt je bezig met het verder ontwikkelen van kwaliteit in de breedste zin van het woord. Je bent continu alert op verbetermogelijkheden in processen op het gebied van analyse, monstername, het orderproces, verpakking, etikettering en overig. Hierbij kijk je hoe processen slimmer, sneller en efficiënter kunnen worden ingericht. Je schept kaders voor je collega’s en creëert overzicht waardoor verbeteringen daadwerkelijk worden doorgevoerd. Ook analyseer je data ten behoeve van kwaliteitsverbetering en je rapporteert hierover, inclusief verbeterpunten, aan het MT.

Daarnaast ben je samen met de parttime kwaliteitsmanager verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de afdeling kwaliteit. Hierbij bewaak je de kwaliteit vanaf de teelt tot aan de klant. Je onderhoudt intensief contact met zowel de telers en afnemers (veelal internationale klanten) als met sorteer-pakstations en co-producers. Op kantoor handel je diverse kwaliteit gerelateerde administratie af. Ook ben je contactpersoon voor diverse certificeerders. Binnen het operationele deel speel je tevens een belangrijke rol in het verder ontwikkelen van diverse projecten zoals nieuwe (internationale) aanvoerketens, het verbeteren van extern belegde productie of nieuw te introduceren producten.

Functie-eisen

Je hebt een relevante opleidingsachtergrond en aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Je hebt affiniteit met en kennis van de agrarische of levensmiddelen sector door achtergrond of werkervaring in een vergelijkbare rol waarin je te maken had met kwaliteit. Je hebt kennis van QA systemen. Goede automatiseringskennis is vereist en je hebt ervaring met ERP-systemen. Je hebt goede kennis van de Engelse taal.  

Persoonskenmerken

Je bent een pragmatische en doortastende persoon met passie voor het vakgebied kwaliteit. Een gestructureerde en analytische manier van denken is voor jou vanzelfsprekend. Hierdoor zie je snel waar verbeteringen binnen processen mogelijk zijn. Door jouw positief-kritische houding denk je hierbij niet in problemen maar in oplossingen. In een dynamische werkomgeving ben je in staat prioriteiten te stellen en de balans te bewaken tussen strategie en dagelijkse lopende zaken. Je bent in staat vanuit helicopterview naar processen te kijken, maar houdt altijd aansluiting met de dagelijkse praktijk. Je bent samenwerkingsgericht, weet mensen te verbinden en draagvlak te creëren binnen de organisatie. Met een gezonde dosis humor en respect voor anderen weet je kwaliteit binnen de organisatie op de kaart te zetten en te houden. Je voelt je thuis in een groeiende, internationaal georiënteerde organisatie met korte lijnen.

Interesse

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Deborah Marcus.

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH38138".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.