Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Teamleider Productie

Bekende Food Producent / BEACH Recruitment B.V. | mbo | regio Amsterdam
Geplaatst: 01/10/2020


Teamleider Productie
Ben jij de Teamleider die klaar is om door te groeien? Dan is dit je kans!

Bedrijfsinformatie

Onze opdrachtgever is in heel Nederland bekend en een succesvolle producent van kwalitatief hoogwaardige levensmiddelen. Vanuit een “state-of-the-art" fabriek in de regio Amsterdam, leveren zij nationaal en internationaal aan een groeiend aantal food service klanten. De cultuur van het bedrijf is zeer informeel. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid om te laten zien wat je waard bent. Ondernemerschap, korte lijnen en een positieve werksfeer kenmerken deze snelgroeiende organisatie. Dit is een optimale werkomgeving om je eigen talenten te gebruiken en verder te ontwikkelen.

Functie

Ben jij de Teamleider die klaar is om door te groeien? Dan is dit je kans!

Naast je rol als Teamleider krijg je namelijk een bredere verantwoordelijkheid om de Productie Manager te ondersteunen in zijn werkzaamheden.
Allereerst krijg je, als een van de vier teamleiders, de operationele verantwoordelijkheid voor jouw eigen team. Je bent daarbij inspirerend en doortastend, maar bovenal motiverend. Jouw team presteert dan ook optimaal en is gemotiveerd.

  • Je realiseert samen met je team de productiedoelstellingen, bent daarbij efficiënt, doelgericht en waarborgt kwaliteit en veiligheid.
  • Je hebt een scherp oog voor verbeteringen en optimalisaties en dat jij daarbij het initiatief toont, past bij jouw persoonlijkheid.

Daarnaast word je verantwoordelijk voor een aantal belangrijke operationele management taken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan (delen) van de totale productieplanning, het verder opzetten en uitwerken van het onderhoudsplan voor de fabriek, bewaken van de BRC certificering etc.
Dit is een unieke mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en je breder te ontwikkelen in operationeel management. En dat bij een succesvolle, snelgroeiende organisatie.

Profiel kandidaat

Succesvolle kandidaten zijn naast zelfstandig en flexibel, communicatief vaardige teamspelers. Zij weten draagvlak te creëren voor hun ideeën en hun omgeving enthousiast te maken. Zij weten regelmatig te verrassen met hun vakkennis en sterk oplossend vermogen. De Teamleider die wij zoeken heeft daarnaast:

  • Een afgeronde Mbo opleiding.
  • Je hebt nu reeds enkele jaren leidinggevende ervaring opgedaan in een productieomgeving.
  • Ervaring in de levensmiddelenindustrie is een pré, maar geen eis.
  • Je hebt de ambitie om jezelf continu verder te ontwikkelen. Je bent resultaatgericht en toont overtuigingskracht. Je hebt "persoonlijkheid" en een natuurlijke, inspirerende manier van leidinggeven.
  • Organisatievermogen om afspraken te borgen in de organisatie, pragmatisch en een “hands-on” mentaliteit.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Woonachtig in regio Amsterdam en bereid in ploegendienst te werken.

Reactie

Onze opdrachtgever  heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Recruitment. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de verantwoordelijke consultant Hans Otten (06-12766261) of met BEACH Recruitment (023-2050288). Je kunt solliciteren via www.beachrecruitment.com

BEACH Recruitment is specialist in het vervullen van vacatures in de food branche en werkt vanuit een brede ervaring met alle relevante functiegroepen op MBO, HBO en WO-niveau (w.o Marketing & Sales, Operations, Supply Chain, R&D,QA/QC en Algemeen Management).

BEACH heeft de afgelopen jaren vacatures met succes ingevuld voor een grote verscheidenheid aan organisaties: van bekende multinationals tot start-ups, van A-merk fabrikanten tot toonaangevende contract manufacturers. European recruitment met netwerk aan lokale partnershipbureaus.

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH38228".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.