Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Director

Duynie Ingredients / Nomilk2day B.V. | hbo wo | Cuijk
Geplaatst: 03/11/2020


Duynie Ingredients produceert duurzame plantaardige ingrediënten van hoge kwaliteit voor de food- en dierenvoedingsindustrie. De co-producten zijn rechtstreeks afkomstig uit de voedingsindustrie en worden tot waardevolle ingrediënten voor food, voedsel voor huisdieren, hoogwaardige feed- en aqua-feed producten verwerkt. Vanwege het enorme groeipotentieel is het aan de nieuwe Director om de markt in de petfood verder te ontwikkelen en om new business in de foodmarkt te genereren.

Voor wie?

Ben je die ervaren commercieel manager die voldoende bagage heeft en de uitdaging ziet voor een volgende stap; voor zowel Duynie Ingredients als voor jezelf? In deze uitdagende functie als Directeur laat je de specialist in duurzame oplossingen (inter)nationaal verder groeien in de bestaande petfoodmarkt, maar weet je zeker ook nieuwe kansen te pakken op de foodmarkt.

Wat ga je doen?

Duynie Ingredients ziet naast de petfoodmarkt een enorm groeipotentieel in de foodmarkt/-industrie. Het bedrijf dat onderdeel is van de Duynie Group, dat op haar beurt onderdeel is van Cosun, heeft een oplossing om voedselverlies te voorkomen. Door ingrediënten te leveren, gemaakt van plantaardige co-producten, rechtstreeks afkomstig uit de voedingsindustrie, is het gebruik van vers geproduceerde voedingsproducten voor voedsel voor huisdieren niet meer nodig. Deze ontwikkeling biedt volop kansen.

De nieuwe Directeur krijgt de opdracht mee deze kansen te pakken en binnen niet al te lange termijn positie in de (inter)nationale foodmarkt/-industrie te claimen. Met jouw netwerk en onderstaand profiel ben je in staat om Duynie Ingredients als geheel, de volgende stap te laten maken in genoemde markten en in te selecteren landen. Hij/ zij rapporteert aan de CEO Duynie Group.

Het aanbod

Een zeer uitdagende functie in een sterk vernieuwende omgeving, met op de achtergrond de unieke samenwerking met Duynie-Group/Cosun. Er is veel ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Duynie Ingredients is trots op haar sterke cultuur van teamwork en samenwerking en de down-to-earth wijze van werken. Bij de functie horen een zeer passende salariëring en overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kandidaat Profiel

De kandidaat heeft voldoende abstractieniveau voor de verschillende strategische componenten, gecombineerd met een praktische/hands-on mentaliteit en passend bij de informele bedrijfscultuur. 

Functie-eisen:

 • Hbo- of universitaire opleiding
 • Director met bewezen commercieel track-record (10 jr)
 • Kennis en netwerk binnen internationale foodindustrie is een absolute must
 • Bereidheid tot reizen; 30/40%
 • Kennis van Nederlandse en Engelse taal, aangevuld met één extra vreemde taal, bij voorkeur Spaans (Portugees)

Competenties:

 • Commercieel ervaren, denkend in kansen zien en benutten
 • Ondernemend, creatief, initiatiefrijk en doorzettingsvermogen
 • Authentieke, onafhankelijke en zeer zichtbare, natuurlijke leider c.q. teambuilder
 • Leiderschapskwaliteiten om de organisatie strategisch te ontwikkelen qua markten en geografie: visie voor lange termijn, met voldoende aandacht voor detail
 • Analytisch en sterke planmatigheid, zonder commerciële drive te verliezen
 • Resultaatgericht
 • Nuchter, hands-on en passend bij informele bedrijfscultuur
 • Verbindend in samenwerking met klanten, leveranciers en partners en binnen de Duynie Group en Cosun

Standplaats

Cuijk (Noord-Brabant), 30/40% internationaal reizen

Meer weten?

Jan Elderink, Associate Partner
tel. 06-51597347

Sollicitanten verzoeken we nadrukkelijk te reageren via de sollicitatiebutton.

Duynie Ingrediënts heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim.

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH38339".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.