Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Field Supervisor Duitsland

Lamb Weston | hbo | Kruiningen
Geplaatst: 11/11/2020


Lang leve de aardappel. Het derde grootste gewas in de wereld. De wereldpopulatie groeit en dus stijgt ook de vraag naar meer aardappelen. Naar betere technologie. Lekkerdere recepten. Groenere processen. Naar nieuwe ideeën en inventieve plannen. En dat is nou net wat wij bij Lamb Weston doen. Het is onze identiteit om altijd twee stappen vooruit te zijn als globale speler in de markt. Altijd de status quo uitdagen. Altijd de vraag “Wat als?” stellen. En neem geen genoegen. We geloven in onze inventiviteit, en dat zal de wereld helpen te veranderen op een manier die niet alleen voldoet aan onze groeiende bevolking, maar tegelijkertijd ook het milieu zal helpen, evenals de markt. Als wij naar een aardappel kijken, zien we niet gewoon een aardappel. We zien mogelijkheden!

We zijn op zoek naar een:

Field Supervisor Duitsland

Als Field Supervisor ben je voor jouw regio verantwoordelijk voor het volgen van de ontwikkelingen in de aardappelmarkt en voor het voorbereiden en uitvoeren van de contracteer- en inkoopactiviteiten. Het kantoor is gevestigd in Kruiningen, je maakt onderdeel uit van het Potato team en je rapporteert aan de Area Manager. Het gaat hier om een fulltime rol.

Hoe ziet je werk er uit?

 • Je koopt in en contracteert verschillende aardappelrassen;
 • Je registreert de kwaliteit en kwantiteit van de aardappelen;
 • Je zorgt dat de aardappelen op tijd, in een optimale conditie en volgens de gevraagde specificaties geleverd worden;
 • Je volgt veranderingen en ontwikkelingen in de aardappelmarkt;
 • Je stelt op en analyseert rapportages zoals gebiedsanalyses en prestaties van leveranciers;
 • Je coacht en adviseert telers over de aardappelteelt zodat het doelvolume en de kwaliteit van de aardappelen verkrijgbaar zijn.

Wat breng je mee?

 • Een Bachelor diploma in een agrarische richting;
 • Minimaal 1 á 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de agrarische sector;
 • Kennis van de aardappelmarkt;
 • Je woont in het westen van Duitsland, of het Oosten van Nederland in de buurt van de grens tussen beide landen;
 • Je spreekt zowel Duits als Engels. Beheersing van het Nederlands is een pre.

Als Field Supervisor durf je je verantwoordelijkheid te nemen, werk je goed samen en ben je initiatiefrijk. Uiteraard ben je pro-actief, oplossingsgericht en werk je graag mee aan verbeterprojecten. Verder sta je stevig in je schoenen en krijg je energie van uitstekend relatiebeheer.

We bieden jou een uitdagende baan in een dynamische en groeiende organisatie in de food branche. We dagen je uit om te groeien op dezelfde manier als onze organisatie, waarbij ontwikkeling essentieel is. We zijn op ons best als we gezamenlijke waarde creëren, we op elkaar kunnen rekenen, en we samen werken in ambitieuze, hard werkende en toegewijde teams. Voor het harde werken word je ook goed beloond, we kennen een mooi pakket arbeidsvoorwaarden met een prima salaris.

Als je open staat voor een nieuwe uitdaging, ga dan naar intranet bij Job Vacancies waar je kunt solliciteren. Of je kunt ook contact opnemen met Dominique Nelemans via dominiquenelemans@lambweston.eu. We kijken uit naar je sollicitatie!

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH38383".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.