Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Medewerker Packaging Development (parttime 20 u/w)

Vreugdenhil Dairy Foods | hbo | Nijkerk
Geplaatst: 18/11/2020


In deze functie begeleid jij de ontwikkeling van nieuwe verpakkingen, van designontvangst van de klant tot de start van productie. Heb jij een achtergrond in FMCG? Ben je goed in coördineren? En op zoek naar een diverse en uitdagende parttime functie? Dan is dit de baan voor jou!

Wat doe jij in deze functie?

Als medewerker Packaging Development ben je verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van de verpakkingen. Vreugdenhil produceert melkpoeder voor zowel eigen merken als voor de private labels van haar klanten over de hele wereld. De melkpoeder wordt verpakt in verschillende verpakkingsformaten blik, sachet en zakken.

In deze functie is het jouw taak om de verpakkingsontwikkeling te coördineren vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke productie. Je coördineert en initieert de acties, bewaakt de planning en zorgt dat de expertise van alle betrokkenen juist en tijdig wordt ingezet. Jij brengt alle kennis bij elkaar om het nieuwe ontwerp in productie te kunnen nemen volgens de planning die jij hebt opgesteld en bewaakt.

Daarnaast steek je ook zelf de handen uit de mouwen. Zo beheer en bewaak je verpakkingsspecifiaties, ontwerp je labels en koppel je inkjets en labels aan nieuwe eindartikelen. Ook beoordeel je de proefdrukken die je voor een laatste check ter goedkeuring voorlegt aan klanten en collega’s.

Kortom een diverse en uitdagende functie waarbij je met veel verschillende interne en externe partijen samenwerkt.

Herken jij jezelf hierin?

Als onderdeel van het Sales Support team beschik je over commercieel DNA. Jij trekt de kar in projecten. Met jouw flair, en overzicht over wanneer wat moet gebeuren weet je zaken gedaan te krijgen. Je wilt het beste voor de klant, en in één keer goed.

Dit heb jij in huis:

 • Hbo werk- en denkniveau, bijvoorbeeld richting food design, verpakkingstechnologie, Industrial design, of hebt op een andere wijze reeds ervaring opgedaan met verpakkingsontwikkeling.
 • Je bent uitermate accuraat.
 • Je bent optimistisch en energiek. Je legt makkelijk contact en weet te verbinden.
 • Je hebt ervaring in projectmanagement, communiceert overtuigend en duidelijk en je kan uitstekend samenwerken.
 • Naast ontwikkeling zorg je ook voor borging en optimalisatie van de projectaanpak. Zo kunnen we ieder project leren en continu verbeteren.
 • Ervaring in verpakkingsontwikkeling in een FMCG omgeving, bijvoorbeeld als productmanager is een grote pré.

De organisatie

Vreugdenhil Dairy Foods voorziet wereldwijd miljoenen mensen van gezonde voeding. Binnen Europa is Vreugdenhil de grootste producent van volle melkpoeder. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om het verschil te maken voor miljoenen consumenten óveral ter wereld. Onze ambities staan de sfeer niet in de weg. Want waar je ook rondloopt, overal proef je de prettige en informele werksfeer.

Dit bieden wij jou

 • Een afwisselende functie binnen een groeiend en ambitieus bedrijf.
 • Veel ruimte om je werk zelf in te richten, de rol is on ontwikkeling.
 • Een informele en collegiale werksfeer.
 • Ruime mogelijkheden om jezelf en de afdeling verder te ontwikkelen.
 • Een leuke baan met veel contact.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, conform cao.

Meer informatie

Lijkt het jou leuk om als Medewerker Packaging Development aan de slag te gaan en daarmee het proces van ontwerpen van verpakkingen te coördineren? Solliciteer via de "solliciteer" button. Wanneer je vragen hebt, neem dan gerust contact op met recruiter Brenda Klever via 06-48165341.