Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Inkoper Exotische Producten

UNIDEX / BEACH Food Recruitment | hbo | De Zilk (bij Hoofddorp)
Geplaatst: 06/01/2021


Inkoper exotische producten

UNIDEX is een snel groeiende, internationale leverancier van exotische voedingsmiddelen uit Azië, het Caribische gebied, Midden-Oosten en Afrika. Passie voor food en een sterk klantgerichte manier van werken zijn hét geheim achter het succes en de snelle groei van UNIDEX.
Zij produceert, importeert en exporteert een breed en authentiek assortiment, variërend van kokosmelk, rijst, chilisaus, tot curry’s, gemberbier en frisdranken.
Het assortiment is een goede mix tussen eigen merk, private label en retail brands.
Het bedrijf kan bogen op een sterke positie bij zowel Europese food retailers, als groothandels en speciaalzaken. Zij heeft een eigen productielocatie in Thailand en verkoopkantoren in België, Groot Brittannië, Portugal en Spanje. Door te innoveren en continu te vernieuwen is het internationaal georiënteerd assortiment afgestemd op de wensen van de markt. Er worden met regelmaat nieuwe concepten ontwikkeld en vernieuwende producten gelanceerd.
De onderneming is als familiebedrijf onafhankelijk, financieel gezond en mensgericht.
Als zelfstandigheid, persoonlijke verantwoordelijkheid en ondernemerschap jou aanspreken, dan bent je bij deze informele organisatie op je plaats. 

Standplaats: De Zilk (bij Hoofddorp)

Functie

Heb je nu enkele jaren inkoop ervaring en ben je toe aan meer verantwoordelijkheid? Dit is je kans!

Je kunt je, bij deze snelgroeiende organisatie, snel verder ontwikkelen in je vakgebied. Zelfstandigheid,toenemende verantwoordelijkheid en (door) groei zijn hier mogelijkheden. Daarbij is je werkterrein zeer internationaal, want je leveranciers zijn over de hele wereld verspreid.

 • Je werkt nauw met je leveranciers samen. Je bent verantwoordelijk voor de glasheldere afspraken op het gebied van prijzen, de beschikbaarheid en tijdige levering van producten.
 • Je bewaakt het nakomen van afspraken inzake geplaatste orders en afroep contracten door leveranciers. Je loopt daarbij altijd een stap voor op ontwikkelingen in de markt en speelt tijdig in op productschaarste, seizoen en belangrijke (feest)dagen.
 • Je herkent vroegtijdig trends en nieuwe producten (via je eigen netwerk, internationale beurzen en internet.
 • Je zorgt voor een optimale voorraad van de producten die je inkoopt. En in overleg met je collega’s, kies je voor een praktische methode om de leveranciers- / contractendatabase te beheren en up-to-date te houden.
 • Je ontwikkelt samen plannen om de inkoop kosten te reduceren en de kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid te optimaliseren, onder andere via het “sourcen” van alternatieve leveranciers.
 • Je krijgt daarnaast de ruimte om met je collega’s het inkoopbeleid van deze snelgroeiende organisatie verder vorm te geven.

Ben je toe aan je tweede of derde stap in je loopbaan. We maken graag kennis met je.

Functie eisen

Succesvolle kandidaten voor onze opdrachtgever zijn naast zelfstandig en flexibel, communicatief vaardige teamspelers. Zij weten draagvlak te creëren voor hun ideeën en hun omgeving enthousiast te maken. Maar bovenal weten zij regelmatig te verrassen met hun sterk oplossend vermogen.

 • Je hebt duidelijk doorgroei potentieel en de drive en motivatie om je loopbaan verder te ontwikkelen.
 • Je hebt een HBO werk- en/of denkniveau.
 • Je bent in het bezit van NEVI, of bent bereid deze te gaan volgen.
 • Je hebt minimaal enkele jaren werkervaring als inkoper, bij voorkeur in FMCG/Food.
 • Je beschikt over kennis van productie- proces- en druktechnieken gericht op verpakkingsmaterialen.
 • Gestructureerd, scherpe en doortastende onderhandelaar, energiek, creatief, denken in oplossingen, vertrouwen in jezelf en integer.
 • Je kennis van de Nederlandse en Engelse taal is uitstekend. Kennis van een derde taal is een pre (Duits, Frans, Italiaans, Spaans).

Onze opdrachtgever heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Recruitment, specialist in de Food sector. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Beach 023-2050288 of rechtstreeks met de verantwoordelijke consultant Hans Otten, telefonisch bereikbaar op 06-12766261.

Je kunt solliciteren via www.beachrecruitment.com.

EACH Recruitment B.V. is specialist in het vervullen van vacatures in de food branche en werkt vanuit een brede ervaring met alle relevante functiegroepen op HBO- en WO-niveau. BEACH heeft de afgelopen jaren vacatures met succes ingevuld voor een grote verscheidenheid aan organisaties: van bekende multinationals tot start-ups, van A-merk fabrikanten tot toonaangevende contract manufacturers.
Global en European recruitment met netwerk aan lokale partnershipbureaus en kantoor in Duitsland

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH38525".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.