Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Shiftleader

Sime Darby Oils | mbo hbo | Zwijndrecht
Geplaatst: 02/02/2021


Shiftleader
Fulltime | Zwijndrecht

Beschik jij over uitstekende leidinggevende, communicatieve skills en ben jij kritisch ten aanzien van mens, proces en resultaten? Dan gaan we graag in gesprek!

Sime Darby Oils (SDO) is producent van duurzame, klant specifieke, plantaardige oliën en vetten voor de mondiale food, non-food en consumentenmarkt. Onze site in Zwijndrecht bestaat uit 5 fabrieken waar wij jaarlijks 450.000 ton ruwe olie voor Europese klanten bewerken. Dit doen we met zo’n 200 collega’s, waarvan 100 werkzaam in Operations.

Als Shiftleader werk je in klein teamverband, in een afwisselende functie. In 5-ploegen ben je verantwoordelijk voor het analyseren, bewaken en (bij)sturen van de operationele processen in de fabriek. Ons doel is om de fabriek optimaal te laten draaien en jij draagt hieraan bij door te zorgen dat jouw operators de producten volgens planning en gestelde normen (kwaliteit, kwantiteit, productiviteit en veiligheid) produceren.

Wat ga je doen?

Als operationeel leider werk je in klein teamverband, in een afwisselende functie. In 5-ploegen ben je verantwoordelijk voor het analyseren, bewaken en (bij)sturen van de operationele processen in de fabriek.

Je voornaamste doel is het bewaken van de productie- en onderhoudsplanning, kwaliteit, voortgang en kosten. Daarnaast ben je continu bezig met het optimaliseren van het productieproces, waarbij je verbetermogelijkheden signaleert en oplossingen aandraagt.

Als Shiftleader Operations stuur jij je ploeg op een duidelijke en motiverende manier aan:

  • Naast het overzichtelijk houden van de personeelsbezetting en het indelen van vakantieroosters, voer je ook functionerings- en beoordelingsgesprekken;
  • Als Shiftleader begeleid je jouw mensen in hun dagelijkse werkzaamheden, waarbij je te allen tijde zorgdraagt voor een veilige werkomgeving;
  • Tevens draag je zorg voor het innoveren van de standaardwerkwijze naar multiskilling. Je coacht en stimuleert je ploeg op enthousiaste wijze in het ontwikkelen van nieuwe skills en vaardigheden om de productiviteit van het productieproces te verbeteren.

Wie ben je?

Je bent een doener die beslissingen durft te nemen. Jouw natuurlijke overwicht en aangeboren drang tot verbeteren zorgen voor een stijgende lijn in jouw ploeg. Je bent goed in het beste uit jouw werknemers te halen. Je weet mensen te enthousiasmeren en de waarde van jouw visie in te laten zien. Integriteit staat hoog in jouw vaandel. Je bent analytisch sterk, kunt goed plannen en organiseren en weet wanneer je moet delegeren. Je voelt je prettig in een 5 ploegendienst.

Wat breng je mee?

  • Minimum opleiding MBO+ met VAPRO C of HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een leidinggevende rol in een industriële productie omgeving zoals de food industry, chemie of oil&gas;
  • Vloeiend in NL en Engels.

Wat heeft Sime Darby Oils jou te bieden?

De productielocatie kenmerkt zich door een complexe en grote faciliteit, die volop in ontwikkeling is. De cultuur is open, vriendelijk en direct. De productielocatie kenmerkt zich door een complexe en grote faciliteit, die volop in ontwikkeling is. Dus wil jij jezelf komende jaren blijven uitdagen en ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Naast een jaarcontract en een aantrekkelijk salaris, ga je werken in een 5 ploegendienst op onze site in Zwijndrecht. Wij kennen de voordelen van een eigen cao zoals; 24 vakantiedagen, 29,2% ploegentoeslag en een aantrekkelijke pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage van 3%. Indien je verder dan 10 kilometer van de site woont, ontvang je een reiskostenvergoeding. Tot slot maakt een collectieve ziektekostenverzekering het arbeidsvoorwaardenpakket compleet.

Interesse?

Ben jij de gedreven, energieke Shiftleader die wij zoeken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop op deze site. Voor vragen kun je contact opnemen met Natalie Backx, Senior Recruiter, via natalie.backx@simedarbyoils.com.

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH38782".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.