Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Trader Dairy

Farmel / Nomilk2day B.V. | wo | Emmeloord
Geplaatst: 01/04/2021


Farmel is een sterk groeiend en dynamisch bedrijf dat zich met name bezighoudt met het internationaal verhandelen van zuivel commodity’s als rauwe melk, room, poeder en boter. Het bedrijf beschikt over een groot en stabiel melkvolume door het uitgebreide netwerk van aangesloten melkveehouders. Hierdoor kan Farmel flexibel opereren in de dynamische zuivelmarkt en daarbij leveren volgens de behoefte van de klant. Om de strategische groeiambitie vorm te geven wordt het team uitgebreid met een Trader.

Trader Dairy

Voor wie?

De Trader genereert concrete leads in het internationale B2B zuivelsegment. Daarbij ga je flexibel en oplossingsgericht te werk. Samenwerken, commercie en feeling voor de markt zijn dé succesfactoren waarmee jij bijdraagt aan de groeiambities van deze wereldspeler.

Wat ga je doen?

Als Trader Dairy ben je het gezicht van Farmel in de internationale en nationale markt. Je bent verantwoordelijk voor het generen van internationale in- en verkopen. Je legt contacten, genereert leads, bezoekt klanten, agenten en distributeurs en opent deuren om de toegevoegde waarde van Farmel te presenteren. Je bent het aanspreekpunt en de verbinder tussen klanten en de organisatie. 

Om de internationale business succesvol op te bouwen zal je met jouw flexibele en solution driven houding slagvaardig te werk moeten gaan. Je maakt hiervoor gebruik van de bestaande resources. Binnen de gekozen marktsegmenten selecteer je klanten waarmee je een intensieve relatie opbouwt. Je investeert in klantrelaties met het uiteindelijke doel om winstgevende omzet te genereren. Een schitterende positie voor een gedreven, resultaatgerichte en ervaren professional. 

Taken en verantwoordelijkheden: 

  • Je beheert bestaande en ontwikkelt nieuwe handels- en afzetmogelijkheden door het actief opbouwen en onderhouden van intensieve contacten met nieuwe en bestaande klanten (agenten, importeurs en eindgebruikers) en leveranciers (zuivelproducenten, makelaars en handelaren) 
  • Je onderhandelt en sluit contracten af die je zelf opvolgt in nauwe samenwerking met de afdelingen logistiek en kwaliteit, waarbij je ook verantwoordelijk bent voor het debiteurenrisico 
  • Volgen van marktontwikkelingen en signaleren van markttrends, in nauw samenspel met het team 
  • Je voorziet de directie en het team van prognoses en rapportages over de gerealiseerde en te verwachten resultaten 

Het aanbod

Farmel biedt een uitdagende functie binnen een laagdrempelige, ondernemende en dynamische organisatie met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken binnen een internationaal opererend bedrijf met grote groeiambities. De cultuur van Farmel valt te omschrijven als collegiaal, creatief, wendbaar en oplossingsgericht. Arbeidsvoorwaardelijk krijg je een marktconform salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kandidaat profiel

De ideale kandidaat heeft een commerciële persoonlijkheid die past binnen de groeiambities van Farmel. Als mens beschik je over enthousiasme, wendbaarheid, een open houding en gevoel voor verschillende internationale culturen. Reageer als je de volgende kwalificaties hebt:

  • WO werk en denkniveau, idealiter in de studierichtingen als International, Bedrijfskundig, Commercieel en/of Economie 
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het opzetten van business binnen een internationale B2B omgeving 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must, het beheersen van een derde taal (Duits, Frans of Spaans) is een pre
  • Jij hebt een stevig, commercieel profiel en ervaring met de inkoop/verkoop van food commodity’s 
  • Je bent proactief, oplossingsgericht en sterk in het zelfstandig opbouwen van new business

Standplaats

Emmeloord, Flevoland

Meer weten?

Albert-Mark Nagel, Managing Partner bij Nomilk2day headhunters
Tel: +31629239136

Farmel heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management.

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH38890".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.