Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Commercieel Nutritionist / Technical Specialist Feed Additives

Denkavit Nederland B.V. | hbo | Voorthuizen
Geplaatst: 26/03/2021


Commercieel Nutritionist / Technical Specialist Feed Additives

Over Denkavit

Denkavit is de specialist in voeding voor jonge dieren en leverancier van ingrediënten voor diervoeders. Vanuit vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en de VS leveren wij kennis en producten aan veehouders en diervoerleveranciers in meer dan 60 landen. Internationaal is Denkavit gerespecteerd vanwege ons hoge kennisniveau en toponderzoek. Onze eigen laboratoria en onderzoekscentra zijn uniek in ons vak.

Onder de naam ‘Feed Ingredients’ leveren wij hoogwaardige gespecialiseerde grondstoffen en diervoederadditieven aan mengvoederbedrijven over de hele wereld. Wij hebben uitgebreide kennis van de producten, de toepassing ervan en van recente marktontwikkelingen. Wij zijn een (co-)innovator in feed specialties en een belangrijke distributeur van onderscheidende producten met bewezen toegevoegde waarde.

Over de functie

In deze functie ben je werkzaam binnen het Ingredients team. Dit is een hecht team werkzaam voor de Benelux-klanten. We werken nauw samen met onze collega’s in de buurlanden. Samen bedienen we onze klanten met hoogwaardige additieven en de juiste advisering. De ontwikkeling van bestaande en nieuwe additieven staat nooit stil en je spreekt daarom veel af met nutritionisten om uitleg te geven over de laatste ontwikkelingen.

Vanuit deze afspraken met klanten komt weer nieuw werk zoals het opzetten van onderzoek op ons eigen onderzoekscentrum in Voorthuizen of bij externe instituten. Jij neemt hierin de leiding en zet samen met onze productmanagers of externe onderzoekers een praktische studie op.

Je werkweek is gevarieerd. De werkzaamheden lopen uiteen van het onderweg zijn naar (potentiële) klanten, zaken bij elkaar brengen, literatuuronderzoek tot het opvolgen van proeven in de stal. Het uiteindelijke doel zijn tevreden klanten en een groeiende omzet.

Wat ga je doen?

 • Je bent bezig om de probleemstelling van de klant op te lossen, waarbij je kijkt hoe dit ingevuld kan worden met onze additieven.
 • Deze functie bied je tevens de mogelijkheid om bij te dragen aan nieuwe voerderadditieven. Je krijgt de ruimte om jouw input en bijdrage te leveren tijdens projecten en/of de technische begeleiding bij een nieuwe ontwikkeling.
 • Je adviseert klanten over hoe de producten werken en onderhoudt actief het contact met nutritionisten en mengvoederbedrijven, premixers en dealers in de Benelux om onze additieven goed in de markt weg te zetten.
 • Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de markt, o.a. door deelname aan symposia en studiedagen.

Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met en passie voor de agrarische sector en diervoeding.
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding aan de WUR/HAS of gelijkwaardig niveau verkregen door opleiding en/of ervaring en hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je kunt op verschillende niveaus communiceren en hebt een commerciële drive.
 • Je hebt oog voor het klantbelang en bent probleemoplossend ingesteld.
 • Het is een zelfstandige rol, weliswaar in een team, maar waarbij je stevig in je schoenen staat en waarbij je in staat bent om zelf startend en doelgericht aan de slag te gaan.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, overige moderne talen zijn een pre.
 • Een assessment behoort tot de selectieprocedure.

Wat bieden wij

Een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is met een professionele, dynamische en plezierige werkomgeving. Wij bieden de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nieuwsgierig geworden?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Merijn Veldkamp, Commercial Manager Feed Additives, via telefoonnummer 06 - 10 20 11 56. Of kijk op www.werkenbijdenkavit.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.