Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Kwaliteitsmedewerker QA / Specificatiebeheer

Fruity Line / Aeres Agree Recruitment BV | hbo | Ochten
Geplaatst: 19/03/2021


Puntjes op de i bij Fruity Line!

Dat is wat je doet in deze veelzijdige functie van Kwaliteitsmedewerker QA bij dé nummer één producent van Sappen en Smoothies in Europe. Jij zorgt er namelijk voor dat alle productinformatie 100% klopt. Naast jouw rol als specificatiebeheerder, ben je o.a. ook verantwoordelijk voor Label Compliance, validaties en klachtafhandeling. Je wordt onderdeel van een gezellig team, wat met jou erbij uit 8 mensen bestaat.

Wat ga je doen?

Als Kwaliteitsmedewerker QA ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor een juiste kwaliteit, het kwaliteitsbeleid en de kwaliteitssystemen binnen Fruity Line. Van grondstof tot eindproduct zorg jij er mede voor dat gegevens kloppen en voldoen aan specificaties. Je voert gevarenanalyses uit met betrekking tot grondstoffen, controleert labels en neemt bij afwijking actie tot correctie. Je voert eindvalidaties op het product uit en doet traceerbaarheids- en recall testen. Ook beoordeel en handel je questionnaires, specificaties en analysecertificaten af en doe je verificaties op processen en procedures.

Bij inkoop en verkoop gerelateerde klachten draag jij zorg voor een juiste afhandeling door middel van het verzamelen van bewijslast, het maken van een oorzaakanalyse en het doen van verbetervoorstellen. Hierbij laat je je actief zien op de productievloer. In deze functie rapporteer je aan de Manager Kwaliteit.

Waar ga je dit doen?

Fruity Line, opgericht in 2008, is een jonge, sterk groeiende, internationaal opererende onderneming met de focus op het produceren van verse, premium vruchten- en groentensappen, smoothies en shots. Fruity Line is Europees marktleider sinds 2015. Zij sourcen wereldwijd de meest verse en smaakvolle groenten en fruit die ze rechtstreeks naar de productieplant in Ochten transporteren om daar te verwerken. Bij Fruity Line werken momenteel ca. 450 medewerkers. De bedrijfscultuur van Fruity Line kenmerkt zich als betrokken, hands-on en no-nonsense.

Wat heb jij in huis?

Als Kwaliteitsmedewerker QA maak jij de vertaalslag van het kwaliteitssysteem naar de praktijk. Jij zet op het gebied van productinformatie de puntjes op de i, je vindt het dan ook leuk om secuur te werken en hebt oog voor detail. Daarnaast herken jij jezelf in de woorden omgevingsbewust, analytisch, zelfstandig, proactief, klantgericht, probleemoplossend en stressbestendig.

Verder heb je:

  • Een afgeronde HBO opleiding Levensmiddelentechnologie, Food & Business richting kwaliteit of vergelijkbaar;
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie in de food;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Kennis van actuele kwaliteitszorgsystemen;
  • Actuele kennis van relevante wet- en regelgeving en weet deze te vertalen naar consequenties en mogelijkheden.

Wat mag je verwachten?

Een leuke en uitdagende functie binnen een snel groeiende, gezonde en dynamische onderneming. Een prettige werksfeer in een jong en collegiaal team, met uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO voor de Groente - en Fruitverwerkende industrie.

Overig

De werving & selectie voor deze vacature is door Fruity Line exclusief uitbesteed aan Aeres Agree. Voor vragen kun je contact opnemen met Silvie van Aanholt op (06)11364911 of via e-mail s.vanaanholt@aeres.nl.

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH39042".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.