Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

QESH Coördinator

Peijnenburg / Nomilk2day B.V. | hbo | Enkhuizen
Geplaatst: 25/03/2021


De onbetwiste marktleider in de ontbijtkoeksector is Koninklijke Peijnenburg. Het dynamische en ambitieuze bedrijf is bekend van de merknamen Peijnenburg, Snelle Jelle, Wieger Ketellapper, Echte Enkhuizer en Lotus. De werknemers krijgen veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. Voor de QESH Coördinator biedt dit kansen om echt impact op de business te maken.

Voor wie?

De QESH Coördinator in Enkhuizen is een specialist op het gebied van kwaliteit. Van nature ben je energiek, initiatiefrijk en pragmatisch ingesteld. Je weet de verbinding met de medewerkers op de werkvloer te maken en hen mee te nemen in plannen en verbetertrajecten.

Wat ga je doen?

Je bent als QESH coördinator binnen de locatie verantwoordelijk voor het kwaliteits-, veiligheids- en milieubeleid van Koninklijke Peijnenburg. Je bent in staat om in deze ondersteunende en adviserende rol de organisatie naar een hoger niveau te brengen. Je hebt hierbij aandacht voor kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen, risicoanalyses en bouwt aan een kwaliteits-, veiligheids- en gezondheidscultuur. Als onderdeel van het plantteam, ben jij verantwoordelijk voor de afdeling kwaliteit en geef je leiding aan een team van 2 QA en QC Officers.

De kern van je taken:

 • Algemene coördinatie en verdere verbetering van kwaliteitsonderdelen binnen de locatie
 • Proactief werken en aanbieden van oplossingen en verbeteringen wanneer afwijkingen worden vastgesteld t.a.v. product, proces en systeem
 • Opstellen en coördineren management review en HACCP verificatie
 • Registratie, analyse en opvolging klant- of leveranciersklachten
 • Begeleiden (interne) audits en klantaudits
 • Opstellen van kwaliteitsprocedures, opmaken hygiëne- en reinigingsplannen, beheer van kwaliteitsdocumenten
 • Implementatie, ondersteuning en opvolging van het veiligheids- en milieubeleid en jaarlijks actieplan
 • Verantwoordelijk voor het veiligheidsprogramma conform de milieu- en veiligheids-wetgeving
 • Ondersteuning van de verschillende afdelingen via training, advies en coaching
 • Stimuleren van de organisatie in het creëren van een hoog veiligheidsbewustzijn en -gedrag bij alle medewerkers

Het aanbod

Als je bij Peijnenburg in dienst treedt, wacht je een afwisselende baan met enthousiaste collega’s in een dynamische en succesvolle organisatie met een platte organisatiestructuur. De cultuur binnen de organisatie laat zich omschrijven als informeel en open met een no-nonsense mentaliteit. Durf en teamgeest worden gestimuleerd.

Koninklijke Peijnenburg biedt goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de zwaarte van de functie. Binnen het concern zijn er voldoende (internationale) doorgroeimogelijkheden, zowel bij Peijnenburg als bij Lotus Bakeries.

Kandidaat profiel

Jij voelt je op je best in een productieomgeving waar je veel verantwoordelijkheid hebt, probleemoplossend kunt werken en waar je jouw overtuigingskracht en besluitvaardigheid kunt inzetten om het kwaliteitsniveau te verhogen. Jouw communicatieve vaardigheden; assertief, doorvragen en de dialoog aan durven gaan komen goed van pas in deze functie. Verder kun jij goed omgaan met verschillende stakeholders, ben je hands-on en beschik je over visie en durf.

 • Afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een productieomgeving
 • Kennis van en ervaring met diverse kwaliteitssystemen
 • Als leidinggevende weet jij de medewerkers te motiveren, inspireren en corrigeren

Standplaats

Enkhuizen, Noord-Holland

Meer weten?

Richard Bloemsma, Managing Partner bij Nomilk2day Headhunters
Tel: +31629239066

Peijnenburg heeft voor deze vacature Nomilk2day exclusief geselecteerd als enige recruitment partner. Nomilk2day Headhunters verbindt organisaties en professionals in agribusiness, food & industy. Altijd op basis van gedeelde ambities. Voor zowel vaste als tijdelijke posities in de salarisrange 50-250k. De dienstverlening richt zich op recruitment, executive search en interim management.

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH39068".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.