Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

QHSE Manager

Farm Trans / BEACH Food Recruitment | hbo wo | Zevenbergen
Geplaatst: 30/03/2021


Farm Trans is een succesvolle en snel groeiende internationale transportonderneming.
Bij Farm Trans staat alles in het teken van het vervoeren van voedingsmiddelen (over weg, water en spoor). Zij is dé specialist in bulk en geconditioneerd transport en staat bekend om haar betrouwbare, snelle en flexibele dienstverlening. De organisatie voldoen aan de hoogste voedselveiligheidseisen en beschikt over de juiste expertise om klanten de beste condities voor bulk en geconditioneerd transport garanderen. Werken bij Farm Trans betekent werken bij een modern transportbedrijf met ruim 350 collega's. De cultuur is resultaatgericht, sociaal en betrokken.

Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.farmtrans.com

Functie

Om verder te groeien en haar missie en ambitie waar te maken zijn wij voor deze succesvolle opdrachtgever op zoek naar een QHSE Manager. Jij gaat kwaliteit in al haar facetten in de organisatie nog verder vormgeven, professionaliseren, kwaliteitssystemen verder optimaliseren, intern draagvlak creëren voor jouw ideeën en verankeren. Dit doe je niet alleen in Nederland, maar ook voor de verschillende buitenlandse vestigingen.
Onder jouw leiding groeit kwaliteit in al haar facetten mee met de organisatie. Je stuurt daarbij niet op afstand. Met het einddoel scherp in zicht, werk je met jouw ‘hands-on mentaliteit” ook zelf, waar nodig, actief mee.
Als QHSE manager sta je midden in de organisatie. Je bent communicatief vaardig in je contacten, intern alsmede met afnemers en leveranciers.
In de organisatie sta je bekend als iemand die, met een goede onderbouwing, besluitvaardigheid toont en belangen goed weet af te wegen. Je geeft leiding aan een QA-specialist en een HSE Specialist en bent actief betrokken bij verschillende verbeterings projecten. 
Ben je op zoek een veelzijdige kwaliteits rol in een ondernemende, internationale omgeving?  Dan maken we graag kennis met je.

Functie eisen

Succesvolle kandidaten voor onze opdrachtgever zijn naast zelfstandig en flexibel, communicatief vaardige teamspelers. Zij weten draagvlak te creëren voor hun ideeën en hun omgeving enthousiast te maken. Maar bovenal weten zij regelmatig te verrassen met hun vakkennis en sterk oplossend vermogen. De geschikte kandidaat beschikt daarnaast over de volgende competenties, kennis en vaardigheden:

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding richting kwaliteit management.
 • Je bent nu werkzaam in kwaliteitsmanagement in een leidinggevende rol.
  Nog niet werkzaam als kwaliteitsmanager, maar ben je er wel klaar voor en weet je ons te overtuigen van je kwaliteiten? Neem dan ook contact met ons op.
 • Ervaring met food en/of transport/logistiek is een pre, maar niet noodzakelijk om in deze rol succesvol te zijn.
 • Je kennis van de Nederlandse en Engelse Taal is uitstekend. Kennis van de Duitse taal is een pre.
 • Je ben klantgericht en denkt commercieel.
 • Je bent vaardig in stakeholder management. Je weet draagvlak te creëren, te overtuigen, te motiveren en op een effectieve manier je doelen te bereiken. Je voelt je omgeving goed aan.
 • Je bent een gedreven en enthousiaste persoonlijkheid. Je bent nieuwsgierig en denkt van nature in mogelijkheden en oplossingen.
  Jouw ondernemende hands-on instelling past prima binnen de cultuur van deze organisatie.

Standplaats: Zevenbergen

Reactie

Onze opdrachtgever heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Recruitment. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de verantwoordelijke consultant Hans Otten (06-12766261) of met BEACH Recruitment (023-2050288). Je kunt solliciteren via www.beachrecruitment.com

BEACH Recruitment is specialist in het vervullen van vacatures en werkt vanuit een brede ervaring met alle relevante functiegroepen op MBO, HBO- en WO-niveau (w.o. Marketing & Sales, Operations, Supply Chain, R&D,QA/QC en Algemeen Management). BEACH heeft de afgelopen jaren vacatures met succes ingevuld voor een grote verscheidenheid aan organisaties: van bekende multinationals tot start-ups, van A-merk fabrikanten tot toonaangevende contract manufacturers. European recruitment met netwerk aan lokale partnershipbureaus.

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH39103".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.