Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

Production Manager (MT-lid)

Bracamonte Convenient Kitchen / BEACH Food Recruitment | hbo | Weesp
Geplaatst: 02/06/2021


Bracamonte Convenient Kitchen (BCK) is een succesvol en snel groeiende producent van een compleet assortiment aan Grab&Go, banketting & grill producten, zoals sandwiches, basis- en luxe broodjes, vergader- & lunch/ontbijtservice, hot sandwiches en salades. De producten zijn gezond, zeer smaakvol en dagelijks supervers.
BCK staat voor een lange termijn partnership met haar klanten. Tot het klanten-bestand behoren gerenommeerde bedrijven en instellingen in o.a. de Out of Home en cateringsector. Haar groei heeft BCK te danken aan haar innovatieve slagkracht en premium kwaliteit, waardoor ze inmiddels een toonaangevende rol speelt in het midden en hogere segment. Smaak, gemak, ruime keuze en beschikbaar voor elk moment van de dag vormen de speerpunten van de strategie. De cultuur van het bedrijf wordt gekenmerkt door een creatieve ‘doeners’ mentaliteit met korte lijnen en een hoge mate van betrokkenheid van de bijna 100 medewerkers. BCK werkt nauw samen met haar zuster bedrijf Sushi Ran. Sushi Ran, in Leimuiden,  is een toonaangevende Europese producent van voorverpakte sushi, poké bowls en andere kwaliteits-convenience. Beiden zijn is onderdeel van de Hoogwegt Groep, een sterke moederorganisatie, actief  in ruim 130 landen. BCK is gevestigd in Weesp. Zie ook www.bracamontekitchen.com.

Functiebeschrijving

Het is jouw ambitie om samen met jouw team dagelijks een top product af te leveren. Je bent nauw betrokken bij jouw zo’n 100 medewerkers en geeft op inspirerende wijze leiding aan de diverse productieteams ,die 7 dagen per week ultraverse sandwiches, wraps, salades, maaltijden en yoghurts produceren.
In deze ultra vers handel moet dagelijks de productie af zijn, dus iedere dag wordt gezamenlijk een top prestatie geleverd. Je bent resultaatgericht en daarbij continue op zoek naar verbeteringen en op een effectieve wijze zie je kansen om het productieproces nog verder te optimaliseren. Je stuurt op de grote lijnen en weet het totaaloverzicht goed te behouden, maar daarnaast laat je ook graag je gezicht zien op de werkvloer en weet je wat er speelt. Van nature weet je jouw medewerkers te betrekken en te motiveren. Je hebt een scherp oog voor de hygiëne en voedselveiligheid. De organisatie groeit en nieuwe productgroepen en verpakkingstechnieken zullen aan het productieproces worden toegevoegd. Het is aan jou om dit te realiseren en waar nodig de organisatiestructuur, het productieteam en de taken en verantwoordelijkheden aan te passen.
Als MT-lid heb je een voorbeeldfunctie en lever je een waardevolle bijdrage aan de groei van deze succesvolle  onderneming. De grote dynamiek die in deze branche bestaat ervaar je als een uitdaging en vertaal je naar efficiënte productieresultaten en een sterke klantgerichtheid. Je rapporteert rechtstreeks aan de Director Operations BCK/Sushi Ran.

Standplaats: Weesp

Functie eisen

  • Aantoonbare leidinggevende productie ervaring opgedaan in food.  Ervaring met kort houdbare producten en/of een arbeidsintensief productieproces is een pre.
  • Je bent een echte teambuilder en oprecht betrokken bij je medewerkers en collega’s Je hebt een positief instelling en jij vindt het logisch dat “het glas half vol is”. Je weet met jouw manier van leidinggeven je team te binden, te motiveren en te brengen tot het gewenste resultaat.
  • De organisatie is compact en de communicatielijnen zijn kort. Hierdoor is een hands-on mentaliteit noodzakelijk om goed te kunnen functioneren. Je bent in staat om op MT niveau actief mee te denken.
  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau verkregen door opleiding of ervaring.
  • Je kennis van de Nederlandse Taal is uitstekend. Kennis van de Engelse taal is een pre.

De ideale kandidaat is in staat mee te groeien met deze succesvolle onderneming.

Reactie

Bracamonte Convenient Kitchen heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH, recruitment, specialist in de Food sector. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Beach Recruitment BV, 023-2050288 of met de verantwoordelijke consultant Hans Otten, telefonisch bereikbaar op 06-12766261. Je kunt solliciteren via www.beachrecruitment.com.

BEACH Recruitment is specialist in het vervullen van vacatures in de food branche en werkt vanuit een brede ervaring met alle relevante functiegroepen op HBO- en WO-niveau. BEACH heeft de afgelopen jaren vacatures met succes ingevuld voor een grote verscheidenheid aan organisaties: van bekende multinationals tot start-ups, van A-merk fabrikanten tot toonaangevende contract manufacturers. Global en European recruitment met netwerk aan lokale partnershipbureaus en kantoor in Duitsland.

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH39457".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.