Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Vacaturefilter

Zoek vacatures op de trefwoorden...

Opleiding
Vakgebied
Regio

QA Medewerker

Go-Tan BV | mbo | Kesteren
Geplaatst: 03/06/2021


Go-Tan is een stoer en professioneel georganiseerd familiebedrijf met een zeer dynamisch karakter. Het management, waarin twee broers uit de familie Go, heeft ambitieuze doelstellingen. Eén daarvan is moreel leiderschap tonen binnen de Aziatische retail en foodservice categorieën.

‘Lekker eten’ speelt een heel belangrijke rol binnen de familie Go. Go-Tan is niet een ‘food brand’, het is “a very Foodloving Asian Family”. Want Food is Love. Goede smaak staat altijd buiten kijf, compromisloos. We let the food do the talking. En dit mag iedereen weten!

Om ons kwaliteitsteam in Kesteren te versterken zijn wij op zoek naar een communicatieve en gemotiveerde

QA Medewerker (fulltime, 40 uur)

Als QA medewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de borging en het continu verbeteren van de kwaliteitsaspecten van alle eindproducten, inkomende grondstoffen en processen.

Het kwaliteitsteam bestaat uit de QESH Manager, de Teamleider Kwaliteit, twee QA Specialisten en twee QA medewerkers (waarvan één positie nu vrij is). Op deze afdeling werk je nauw samen met andere afdelingen binnen de fabriek. Je bent de spil tussen deze afdelingen en daarom wordt er van je verwacht dat je communicatief zeer vaardig bent.

Over de functie

Een belangrijk aspect van deze rol is het met passie enthousiasmeren en informeren van je collega’s over kwaliteit. Zie jij jezelf in deze verantwoordelijke rol en ben je gemotiveerd om je kennis en ervaring te delen met het team?

 • Je draagt zorg voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles en analyse van productieprocessen waarbij afwijkingen opgevolgd moeten worden, zodat de kwaliteit van eindproducten gegarandeerd wordt.
 • Je ‘loopt voorop’ in het geven van het goede voorbeeld aan de productiemedewerkers en draagt zorg voor het bewustzijn binnen de productie ten aanzien van het naleven en het signaleren van risico’s op gebied van voedselveiligheid en kwaliteitseisen.
 • Je bent accuraat en risicobewust: in het uitvoeren van proces- en productcontroles, tijdens het werken met procedures en documenten in het kwaliteitshandboek en in het beoordelen van de kwaliteit van de grondstoffen en de eindproducten.
 • Je communiceert helder en bent klantgericht: je bent in staat klantaanvragen en klachten op een correcte, klantgerichte manier op te lossen, waar nodig in overleg met de Teamleider Kwaliteit.
 • Continu verbeteren zit in je genen; je krijgt energie van het motiveren en coachen van collega’s om samen de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen.
 • Je kan zowel goed zelfstandig als samen werken. Als QA Medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteitsbewaking van onze producten, maar bent je ervan bewust dat anderen hierin meegenomen moeten worden.
 • Je bijt je vast in de opvolging van kwaliteit gerelateerde zaken en toont hierin eigenaarschap.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers uit de fabriek en ondersteunt hen bij vragen.

Jouw profiel

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4, gericht op levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in kwaliteit/QA processen in de voedingsmiddelenindustrie.
 • Kennis van kwaliteitssystemen zoals BRC en Skal.
 • Affiniteit met diverse ERP systemen en/ of kwaliteitsverbeteringstools is een pré.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must.
 • Bij voorkeur een woon-werk afstand van max 30 minuten reistijd.
 • Bereid om (bij uitzondering) te werken buiten de reguliere dagdiensten.

Competenties

Vind jij het leuk om te werken in een dynamische omgeving waarbij je je steentje kunt bijdragen in het continu verbeteren van het kwaliteitssysteem en kwaliteitsdenken?

Dan beschik je over tenminste de volgende competenties:
Communicatief – Accuratesse – Risicobewustheid – Betrouwbaar – Eigenaarschap – Loyaliteit.

Wat kun je van Go-Tan verwachten als je ons nieuwe familielid wordt?

Wij zijn een familiebedrijf dat betrokken is met al haar personeel. De lijnen zijn kort en je werkt in een hecht team. Je bent nauw betrokken bij nagenoeg alle teams, omdat kwaliteit in alle schakels van de keten een onderwerp is. Wij bieden je een veelzijdige baan in een prettige familiaire en professionele werksfeer waar volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen.

Wat hebben wij je nog meer te bieden?

 • Een contract voor bepaalde tijd voor 12 maanden met daarna uitzicht op een vast dienstverband.
 • Toekenning van 26 vakantiedagen per jaar.
 • Een winstdelingsregeling die wordt toegekend bij winstgevendheid o.b.v. goed functioneren.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling op basis van een premieovereenkomst.

Spreekt de functie je aan? Laat ons in een uitgebreide motivatiebrief weten waarom jij bij Go-Tan wil werken. Stuur je CV en de uitgebreide motivatie in via het sollicitatie formulier.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectie.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vermeld bij uw sollicitatie "FoodHolland Vacaturebank nummer FH39471".


Werken bij Go-Tan

Go-Tan is een stoer en professioneel georganiseerd familiebedrijf met een zeer dynamisch karakter. Het management, waarin 2 broers uit de familie Go, heeft ambitieuze doelstellingen. Eén daarvan is moreel leiderschap tonen binnen de Aziatische retail en foodservice categorieën.

‘Lekker eten’ speelt een heel belangrijke rol binnen de familie Go. Go-Tan is niet een ‘food brand’, het is een Foodloving Asian Family. Want Food is Love. Goede smaak staat altijd buiten kijf, compromisloos.

We let the food do the talking. En dit mag iedereen weten!